Само няколко дни преди церемонията по откриването на световното първенство

...
Само няколко дни преди церемонията по откриването на световното първенство
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен гостува в музея на Доха с различни атракции за виртуална реалност

Само няколко дни преди церемонията по откриването на международното състезание по футбол, Пари Сен Жермен гостува в спортния музей в Доха, с цел да показа своето неповторимо преживяване „ Произведено в ПСЖ “ с многочислените гости на музея. Изложбеното пространство от 55 кв.м. в музея съдържа разнообразни атракции за виртуална действителност, ориентирани към столицата на Франция и " червено-сините ".

След сполучливото си показване в Parc des Princes Megastore, новата VR Arcade е най-високо софтуерно равнище, обогатено особено за гостуването на столичния клуб в музея в Доха. Най-новите слушалки за виртуална действителност водят посетителите на странствуване във вселената на Пари Сен Жермен.

Летателният симулатор Бърдли ще разреши на посетителите да излетят във виртуален полет към емблематичните забележителности на френската столица, в това число Айфеловата кула, Нотр Дам и Парк де Пренс. Домашният стадион на клуба се трансформира в стартова площадка за издигане в парижкото небе.

Последната атракция предлага на най-смелите да вземат участие в съревнование по гребане по Сена против някои от най-големите звезди на Пари Сен Жермен.

" Комбинация от спорт и развлечение, това съревнование е и опция да се насладите на градския пейзаж на Париж, от Айфеловата кула до Нотр Дам, Лувъра и Гранд Пале ", написа на уеб страницата на ПСЖ.

Фабиен Дилем, общоприет управител в Регионалния офис на Пари Сен Жермен в ОАЕ и Индия, разгласи: „ Ние сме извънредно горди да забележим Пари Сен Жермен в този музей, отдаден на спорта. Клубът постоянно се пробва да прави нововъведения, с цел да предложи още по-завладяващи и интерактивни преживявания за новото потомство. След триумфа на VR Arcade в Parc des Princes Megastore, ние взехме решение да обогатим атракциите за Музея на спорта в Катар. По време на международното състезание всички гости на музея ще могат да се насладят на това. "

„ Спортът е изкуство, тъй че, несъмнено, той може да има собствен личен музей. Радваме се да приветстваме Пари Сен Жермен измежду нашите сбирки. Благодарение на това ново преживяване с виртуална действителност, ние ще предоставим на всички клиент по време на международното състезание, един приказен миг! Те ще бъдат изцяло потопени в изкуството на футбола с Пари Сен Жермен ", показа Абдула Юсуф Ал Мула, шеф на Катарския олимпийски и състезателен музей 3-2-1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР