Само ние сме способни да променим съдбата си, поемайки по

...
Само ние сме способни да променим съдбата си, поемайки по
Коментари Харесай

Луиз Хей и нейните ценни житейски уроци

Само ние сме способни да променим ориста си, поемайки по нов и чужд за нас път, който обаче може да ни разкрие живота с нови цветове. Силата е в това да промениш нещата тук и в този момент, а не да чакаш подобаващия миг. Всяка наша страст и мисъл е способна да се превъплъти в нашето бъдеще, в случай че желаеме и се стараем задоволително, с цел да реализираме задачите и фантазиите си.

В основата на нашите неуспехи стои мисълта, че ние не сме задоволително положителни, с цел да успеем и това ни дърпа обратно.

Възмущението, рецензията и виновността са нашите най-големи врагове, които ни пречат да живеем, да се любуваме и да реализираме фантазиите си. Освобождаването на съзнанието от този излишен багаж и вярата в личните сили може да ни окрили и даже лекува от рака. Важно е да успеем да се освободим от тези окови и да обикнем себе си - такива, каквито сме. Себеприемането е точно оня скъп ключ, който ще ни помогне да променим живота си към по-добро и ярко бъдеще.

Луиз Хей е в действителност вдъхновяваща жена, която е съумяла да стимулира хиляди хора. Тя напуща този свят на 90-годишна възраст. Нейното детство не е било леко и даже се е сблъсквала с принуждение, а също по този начин с редица нездравословни връзки и даже с подлата болест рак.

Всички тези трудности не съумяват да я пречупят, а в противен случай - тя става по-силна и борбена, зареждайки с силата си всички към нея. Нейната книга " Излекувай живота си " се трансформира бързо в международен бестселър, който през днешния ден е продаден в над трийсет милиона копия в целия свят.

Нейните трудове са като справочник за доста хора, помагайки им да си стъпят на краката и да видят положителното в живота си, да схванат това, че смяната зависи от тях и точно те са тези, които би трябвало да я пожелаят, с цел да се случи.

В книгата се крият освен препоръки, а и какви са вероятните аргументи за едни от най-честите болести, да вземем за пример рак или грип. Нейната система е много забавна и новаторска в това време, а точно Луиз Хей предлага друга и нова система за самоконтрол както на мозъка, по този начин и с лечебни мероприятия за реализиране на позитивно мислене.

Ето и едни от най-ценните препоръки на Луиз Хей:

1. Обичай себе си

 скъпи житейски уроци

Най-силната мотивация за смяна е точно любовта към себе си. Важно е да се приемате такива, каквито сте и да осъзнаете, че тъкмо това е може би един от най-важните ключове на триумфа.

2. Внимавайте и филтрирайте думите си

Силата на Вселената е неописуема и единствено с една мисъл сте способни да се настроите на отрицателна вълна, притегляйки към себе си и такива негативните събития. Важно е да осъзнавате това, както и че мислите основават живота ви тук и в този момент.

3. Не се възмущавайте

Когато изпитвате яд или даже експанзия, тогава вие натрупвате тези страсти и трептения в себе си и тялото си, самонаранявайки се. Отпуснете се, научете се да виждате красивото и в дребните неща, наслаждавайки се на всеки момент с вашите близки и другари.

4. Научете се да мислите като съумял човек

Визуализирайте триумфа си, представете си, че към този момент сте постигнали задачите и фантазиите си. Положителната настройка може да сътвори същински чудеса, до момента в който неналичието на религия в личните си сили ще ви дърпа непрекъснато обратно и по този начин няма да можете да разгърнете капацитета си с цялостна мощ. Според Луиз Хей най-големият проблем на хората е това, че те самите не имат вяра в силата и триумфа си. Това отрицателно мислене дава своето отражение и отпечатък на живота, програмирайки един тип единствено отрицателни събития и страсти към вас.

5. Помагайте на хората

Всеки един от нас е кадърен да помогне най-малко на един човек и единственото, което може да ви спре да го извършите, е неналичието на предпочитание за това. Дори и с дребните действия вие можете да помогнете на някого и да го заредите с позитивна сила. Замислете се - какво бихте могли да извършите, с цел да помогнете на някого?

6. Бъдете спокойни

 Житейски уроци на Луиз Хей

Луиз Хей добавя, че идвайки при нея хората споделят, че безусловно изпадат в суматоха, фокусирайки се върху казуса. Така не виждат действителните способи за решение, а и даже могат да си основат още повече проблеми.

7. Правете утвърждения

Научете се всеки ден да вършиме най-малко по едно позитивно изказване. Нека това ви стане табиет и в един миг ще започнете да вършиме това неумишлено, променяйки към по-добро живота ви.

8. Работете над себе си

Не си мислете, че триумфът ще се стовари просто по този начин върху вас, без да сте положили даже и минимални старания. Често хората си мислят даже, че надали не финансовата непоклатимост и сигурност ще пристигна от единствено себе си. Това не е по този начин и с цел да постигате задачите, вие ще се наложи много да поработите, приближавайки се с всеки минал ден до вашите фантазии.

9. Бъдете признателни

Радвайте се на всичко в живота си и обръщайте внимание на всеки подарък. Бъдете признателни за всеки ден, в който виждате изгрева и залеза на слънцето, всеки ден прекаран с вашето семейство, за всички благоприятни условия, които имате пред себе си. Просто бъдете признателни и се научете да се радвате на живота!

10. Повярвайте, че следва положително

Луиз Хей споделя, че съгласно нея “Само положителното стои пред мен ” и това я радва. Казано с други думи, това значи че каквото и да се случва, вие не трябва да губите положителното във вас, растейки по стълбицата на личностното себеопознаване.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР