Само нашата победа ще защити европейските ценности, заяви днес украинският

...
Само нашата победа ще защити европейските ценности, заяви днес украинският
Коментари Харесай

Зеленски: Само нашата победа ще защити европейските ценности

Само нашата победа ще отбрани европейските полезности, съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски в послание към Европейския парламент в Брюксел. 

Той уточни, че Русия се стреми да унищожи европейския метод на живот. Няма да го допуснем, сподели Зеленски. Тази пълномащабна война не е единствено за земя. Кремъл цинично и преднамерено, година след година, малко по малко, се пробва да унищожи европейските полезности, както съветските управляващи унищожиха полезността на човешкия живот. Никой в Русия, в случай че не е в Кремъл, не е скъп, заключи той.

По неговите думи 140 милиона съветски жители са превърнати просто в тела, способни да носят оръжие. Руският режим освен ненавижда всяка обществена правдивост и разнообразие, само че се пробва да наложи ксенофобията като норма, да ни върне към безчовечните времена на 30-те и 40-те години на предишния век, добави Зеленски.

Съдбата на Европа в никакъв случай не е зависила единствено от политиците, а от всеки от нас и всеки е кадърен да окаже въздействие за нашата обща победа, сподели украинският президент. Той благодари на всеки европеец за помощта към неговата страна.

Европа се чисти от корупционното въздействие на съветския олигархичен бизнес, самозащитава се от инфилтрирането на сътрудници на съветските секрети служби, Европейски Съюз за първи път дава толкоз огромна военна помощ, уточни Зеленски. Украйна ще бъде част от Европейски Съюз, добави президентът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР