Само личности, и за три месеца дори. Но няма да

...
Само личности, и за три месеца дори. Но няма да
Коментари Харесай

Борисов: Кабинет само от личности. Няма да допусна да ми залепите етикета коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП

" Само персони, и за три месеца даже. Но няма да позволи да ми залепите етикета. "  

Това разгласи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, нервиран от мнения и журналистически въпроси по какъв начин ще действа кабинет на партията му с поддръжка на останалите сили в Народно събрание без ПП-ДБ и от говоренето за обединението ГЕРБ-ДПС-БСП.

„ Желая на президента Радев да е жив и здрав, тъй като ще ръководи дълго ", насочи той и опасност за скорошни избори.

Вчера Борисов съобщи, че стартират диалози с всички - " Възраждане ", Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ.

В 11,00 часа през днешния ден е срещата с Движение за права и свободи, в 13,00 часа - с „ Българска социалистическа партия за България “, в 15,00 часа - с „ ИТН “, а в петък в 11,00 часа е диалогът с „ Възраждане “, заяви шефката на парламентаната група на ГЕРБ Десислава Атанасова през вчерашния ден. Като добави, че персонално е поканила всички сътрудници и те са удостоверили, че ще участват. А след експертните диалози следвали лидерски диалози. 

" Не сте ни разбрали добре, коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим ", сподели през днешния ден Борисов, който бил сърдит от питания по какъв начин ще ръководят с останалите при толкоз разлики посред им. " Вчера доста пъти повторих - коалиция няма да вършим ".

" Всичките ви анализатори изясняват какъв брой е неприятно да се отиде на избори, само че още преди да сме почнали договарянията чуваме кой щял да бъде помощно колело. Искате избори, ще ги получите. Още през юли. И медиите сте част от това, част от всички българи. И когато сервират вашите водещи неверна, манипулирана, занапред показваща тактиката на нашите съперници информация - коалиция " Магнитски ", коалиция " Хартиена "... Чакайте, аджеба, Политическа партия и Демократична България бяха с Корнелия Нинова и Слави Трифонов съдружни сътрудници. Тогава за какво нямаше такива въпроси в малките екрани, за какво към мен? Не съм нервозен, сериозен съм, отгововорен. Щом всички партии желаят да паднем в пропастта, ще паднем. Да желаят с 60 депутати да имат безспорна власт е надменно, същото се отнася и за нас с няколко депутати повече ", продължи Борисов.

Правителството трябвало да се направи от персони, не ставало дума за коалиция.

" С почитание ще се отнесем към другите политически партии. Ще представим нашата стратегия, само че ние предлагаме единствено персони ", съобщи той. " Коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП - няма да ви дам тези думи да ги сложите ", добави Борисов.

След което, изцяло изоставил тона на самообладание и помиряване, който демонстрираше до момента, упрекна ПП-ДБ, че желае спорове в Народното събрание, с цел да завоюва локалните избори:

  " Предлагаме единствено персони - за един месец, три месеца, шест месеца...За да не може ПП-татата и ДБ-татата да се заловен, мокрият им сън да стане действителност, с цел да ни биели на локалните избори. Няма да стане, няма да го разреша. Няма да ви се получат опорките. Всички дружно ще паднем в пропастта ".

Христо Иванов и Атанас Атанасов единствено следили.

" Христо Иванов и Атанас Атанасов ги е позор от Политическа партия, само че стоят в профил и мълчат, потривайки ръчички, надявайки се нещо да вземат в локалната власт ", сподели още той.

" Личностите в Народното събрание би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори или не. Българите би трябвало наложително да ни санкционират по този начин, както ни се поставя ", добави.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР