Само Корнелия Нинова не се прегърна с Бойко Борисов и

...
Само Корнелия Нинова не се прегърна с Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Само Нинова не се прегърна с Борисов

Само Корнелия Нинова не се прегърна с Бойко Борисов и единствено Българска социалистическа партия остана съпротива на ГЕРБ. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ политологът доктор Калоян Методиев и претендент за народен представител от Българска социалистическа партия.

„ През последните 20 години в политиката и като академични учител постоянно съм се придържал към едно нещо – общественият консерватизъм “, по този начин той отговори на въпроса по какъв начин от водач на младежкото Съюз на демократичните сили стана претендент за народен представител от Българска социалистическа партия с междинна спирка като началник на кабинета на Румен Радев.

Д-р Методиев разясни, че общественият консерватизъм в политиката почива на три правилото – ред, сигурност и фамилни полезности. Според него през последните години само Българска социалистическа партия с водач Корнелия Нинова пази тези правила в българската политика.

 Вижте номерата на бюлетините на партиите и обединенията за вота „ 2 в 1 “ на 9 юни България 3 мин. Вижте номерата на бюлетините на партиите и обединенията за вота „ 2 в 1 “ на 9 юни  Българска социалистическа партия записва листите си в София и София област: Кои са водачите? България 2 мин. Българска социалистическа партия записва листите си в София и София област: Кои са водачите?  Кристиан Вигенин е лидер на евролистата на Българска социалистическа партия България 2 мин. Кристиан Вигенин е лидер на евролистата на Българска социалистическа партия  Сергей Станишев за лявото пространство: Много войводи, малко четници Тази сутрин 3 мин. Сергей Станишев за лявото пространство: Много войводи, малко четници  Кирил Добрев: Корнелия Нинова прави дивотия след дивотия Лице в лице 3 мин. Кирил Добрев: Корнелия Нинова прави дивотия след дивотия  Вижте номерата на бюлетините на партиите и обединенията за вота „ 2 в 1 “ на 9 юни България 3 мин. Вижте номерата на бюлетините на партиите и обединенията за вота „ 2 в 1 “ на 9 юни  Българска социалистическа партия записва листите си в София и София област: Кои са водачите? България 2 мин. Българска социалистическа партия записва листите си в София и София област: Кои са водачите?  Кристиан Вигенин е лидер на евролистата на Българска социалистическа партия България 2 мин. Кристиан Вигенин е лидер на евролистата на Българска социалистическа партия  Сергей Станишев за лявото пространство: Много войводи, малко четници Тази сутрин 3 мин. Сергей Станишев за лявото пространство: Много войводи, малко четници  Кирил Добрев: Корнелия Нинова прави дивотия след дивотия Лице в лице 3 мин. Кирил Добрев: Корнелия Нинова прави дивотия след дивотия

„ Единствено Българска социалистическа партия остана ясна опция на ГЕРБ и Бойко Борисов. Само Корнелия Нинова не се подчини на прегръдките на Бойко Борисов, на унищожаването на партии, на задкулисието в страната “, разясни той и съобщи, че „ компроматите се продуцират най-вече в Банкя “.

Кандидатът за народен представител от Българска социалистическа партия беше безапелационен, че Бойко Борисов е прегърнал, претопил и унищожил всичките си съперници в политиката.

„ Третата причина е, че познава маниера и скоростта на работа на Корнелия Нинова. Бил съм началник на кабинета ѝ, когато тя беше министър на стопанската система. Ето за какво нямах никакви съмнения, когато тя ме предложения за съм част от листата от гражданската квота “, уточни още доктор Методиев.  

Той призна, че е отчаян от президента Румен Радев поради политическите му планове. Припомни, че президентът първо е подкрепил Слави Трифонов и Мая Манолова, а по-късно Кирил Петков и Асен Василев. Но добави обаче, че е натрупал необикновен опит като началник на кабинета на Радев.

Д-р Калоян Методиев счита, че зад нахлуването на тогавашния основен прокурор Иван Гешев в президентството „ евентуално седи някаква политическа борба “.

„ Можеше да пристигна един квартален служител на реда с една директория. Не зная дали това беше някакъв сюжети, или някаква скрита сделка. Истината е обаче, че прокуратурата не нахлу в президентството, тъй като това някак да се случи. Те бяха поканени вътре “, разясни той.

Вижте какво още сподели доктор Методиев за сделката на Румен Радев с Бойко Борисов и за какво трябваше да бъде унищожена Българска социалистическа партия като партия. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР