Само една фирма е подала оферта за ремонта на дъното

...
Само една фирма е подала оферта за ремонта на дъното
Коментари Харесай

Запрянови ремонтират хидроизолацията на Пеещите фонтани

Само една компания е подала оферта за ремонта на дъното на Пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина. Това е " Запрянови ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . В средата на ноември локалната администрация разгласи социална поръчка за избор на реализатор на ремонта на хидроизолацията на езерото. По нея са взели участие единствено " Запрянови ".

Прогнозната стойност на поръчката е 150 хиляди лв. без Данък добавена стойност. Трябва да бъдат отработени почти 6500 квадрата повърхност, изпълнявайки следните задания: Почистване и измиване на дъното и стените на водната повърхност от прахуляк, боклуци, листа и други; Премахване на съществуващата хидроизолация механично и ръчно, където не е допустимо механично;

Почистване и измиване на основата от отпадъка от премахването на хидроизолацията; Подсушаване на основата и стените на водната повърхност преди грундирането; Полагане върху основата и стените на водната повърхност на грунд или различен артикул за по-добрата заварка с новия емайллак, който ще се полага; Полагане на два пласта хлоркаучуков емайллак за басейни върху квалифицираната основа и стени на водната повърхност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР