Само един клуб от волейболния елит при мъжете остана верен

...
Само един клуб от волейболния елит при мъжете остана верен
Коментари Харесай

Само един клуб във волейболния елит остана верен на Данчо Лазаров

Само един клуб от волейболния хайлайф при мъжете остана правилен на президента на федерацията инж. Данчо Лазаров. В понеделник към инициативния комитет, който желае радикални промени в този спорт у нас, се причисли и Монтана. Така само Арда не е в редиците на опозицията, която се бори за събаряне от поста на Лазаров.
 Любо Ганев: Данчо Лазаров ще опита да повдигне Деко Григоров или Боре Кьосев
С тази цел във федерацията бе импортирано искане за осъществяване на изключително общо заседание на 16 януари. Кандидатът на бунтарите за правоприемник на Лазаров е Любо Ганев. В момента той е вицепрезидент на централата.
 Срок до 12 декември за федерацията да каже за избори във волейбола
Искането за избори бе подписано от 51 клуба. Впоследствие към тях се причислиха първенецът при мъжете Нефтохимик и още 5 клуба от по-ниските равнища. Сега с “Монтана” обединението анти Лазаров към този момент наброява 58 клуба от общо 128 у нас. За предизвикването на изключително Общо заседание са задоволителни подписите на 1/3, или 43.
 Първо в Sportal.bg! 51 клуба публично желаеха Извънредно общо заседание на БФ Волейбол
Ръководството на федерацията има период до 12 декември да отговори дали ще почете настояването на инициативния комитет.
 Любо Ганев: По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай!
Той форсира дейностите си, откакто стан ясно, че на 20 декември ще има постоянно Общо заседание. На него се чака да има освободени членове на управителния съвет. Ако измежду тях е Любо Ганев, той няма да има право да се кандидатира за президент.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР