Само 2 месеца след старта на Господари на ефира Мария

...
Само 2 месеца след старта на Господари на ефира Мария
Коментари Харесай

Рачков и Мария Игнатова загубили 1 милион заради раздялата си

Само 2 месеца след старта на " Господари на ефира " Мария Игнатова отстъпи мястото си на ководещ до Митко Рачков на Васил Василев-Зуека. Рокадата е казус в дългогодишната история на занимателното шоу. Изненадващото събаряне на русокоската от ефир 4 месеца по-рано породи слуховете, че двамата с комика чакат бебе. Други пък допуснаха, че Мария и Митко, чиито връзки през годините са на приливи и отливи, още веднъж са се счепкали и отхвърлят да водят предаването в тандем.

Истината се оказа много по-различна. Игнатова е почнала подготовките за кастингите на музикалното предаване " Х Фактор ", което ще започва през пролетта. Двамата с Рачков още веднъж са възобновили участията си по частни празненства и телевизионни реклами, в които популяризират първокласни тенджери и тигани.

В началото на септември една от най-обсъжданите вип двойки у нас откри дружно 16-ия сезон на шоуто за телевизионни гафове. За изненада на феновете, Митко и Мария застанаха един до друг за първи път от 7 години. Двамата ту се събираха, ту се разделяха, а след следващия подем в връзките им това лято, продуцентът Джуди Халваджиян решил, че в полза на рейтинга би трябвало още веднъж да ги направи екранна двойка.

Крахът на любовния им фронт преди 2 години краткотрайно постави завършек на трупането на пачки от най-различни задължения. След раздялата им ползата към Игнатова фрапантно намалял, защото появяването им дружно към този момент била невъзможна, а клиентите ги наемали най-вече поради комика. За да избегне драми по време на работа, продуцентът на " Господарите " Маги Халваджиян бе направил графика по този начин, че Мария и Митко повече да не се засичат едновременно в офиса на " Глобал филмс " и да не водят повече дружно занимателното предаване. Двамата даже избягваха да се появяват на едни и същи празненства, проведени от компанията на Халваджиян, написа " Уикенд ".

След общественото обявяване на комика за края на 8-годишната им връзка, внезапно секнали офертите към звездната двойка за халтури и частни празненства. Двaмaтa бяха нараснали приходите си с цели 2 милиона лв., преди да си кажат " довиждане ", демонстрират данни, изнесени в Търговския указател. Фирмата на Рачков, която е единствено за действия отвън уговорките му в малкия екран, е прибрала цели 2 милиона лв. за няколко години. Халтурите на комика и появяването му в предизборни акции и като водещ на разнообразни фирмени празненства и други джамборета, се плащали доста добре.

Caмo зa 2015 година компанията на комика е отчела пeчaлбa oт 1 млн. лева Мария прибирала почти същите пари и нe мy oтcтъпвaла пo пpиxoди. Според осведомени, хонорарът, който желала светската двойка, с цел да води фирмен ваучър, женитба или рожден ден, бил общо 6000 лева без Данък добавена стойност. Блондинката се занимавала и с търговия. Поне такава е главната активност на фиpмaтa й " Джeтceтep ". Звeзднoтo ceмeйcтвo работело неуморно, само че не си разрешавало дълги почивки по скъпи дестинации, а натрупало пачките за черни дни. Според осведомени, краткотрайната им разлъка е ощетила тандема им с към 1 млн. лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР