Съмняваме се, че на тази планета има човек, който да

...
Съмняваме се, че на тази планета има човек, който да
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс ще бъде новият Сам вкъщи

Съмняваме се, че на тази планета има човек, който да не е гледал най-малко един филм от поредицата " Сам у дома " , а в случай че има, то най-малко е чувал за нея. Любим филм е, признаваме си, изключително по Коледа. Сега обаче се задава нещо доста забавно, което ще ни предложи многообразие.

 Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска вземат участие в римейка на
Ето кои ще бъдат новите ангели на Чарли

Със сигурност няма да са Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу

То ще пристигна от харизматичния Райън Рейнолдс , който ще бъде самичък у дома. Звучи малко необичайно, тъй като Рейнолдс е на 41 години, а не на 10, само че този филм ще бъде за малко по-пораснала публика. Става въпрос за " Stoned Alone " , в който артистът от " Дедпул " ще ни покаже какъв е животът на един загубеняк, привързан към леките опиати.

 Гал Гадот се пошегува с Райън Рейнолдс
Гал Гадот се пошегува с Райън Рейнолдс

Кой кого копира

Според Deadline, сюжетът ще ни припомня доста на този на " Сам у дома ", тъй като героят на Рейнолдс ще изпусне самолета за ски ваканцията си, която е планувал. Най-доброто нещо, което той счита, че може да направи, е да се прибере и напуши. Тук идва уточнението, че той е на двадесет и нещо. Става доста забавно обаче, когато в дома му нахлуват обирджии и той би трябвало да отбранява " замъка " си.

 Райън Рейнолдс стана притежател на компания за джин
Райън Рейнолдс стана притежател на компания за джин

Интересен ход от страна на артиста

Рейнолдс ни се коства подобаващ избор за тази, а другият наш любимец безспорно е Аштън Кътчър. Това е всичко, което знаем, към този момент, само че когато има някакво забавно развиване още веднъж ще пишем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР