Самият Мърдок влезе с пълна сила в новинарския поток с

...
Самият Мърдок влезе с пълна сила в новинарския поток с
Коментари Харесай

Секс, скандали и спорт: Всичко това тук и сега! frognews.bg

Самият Мърдок влезе с цялостна мощ в новинарския поток с признанието, че ще се дами за пети път. Медийният „ император “, както го назовават някои, има в сметката си 17 млрд $, тъй че още една женитба няма да го уплаши. Но за това по-късно.

 

Искате скандал? Казанлък, градът на розите, както гласи клишето, ни дава подобен в цялостен размер и страсти.

 

Десетина души са в болница, а един бере душа. Всички те са участници в всеобщия пердах на паркинга на централния пазар в града. Мелето почнало ненадейно, а участниците, над 30 души, се налагали с мотики, брадви, ножове, колове, лопати и брадви. Истинска сеч.

Зрители имало много, само че никой не посмял да се намеси, с цел да не отнесе тупаници без виновност.

.
На финала в Казанлък...      

 

Извиканите служители на реда обаче безстрашно се втурнали да разтървават ромите – не ромеите – които си нанасяли безмилостно удари като за последно.

 

По сведение на локални летописци и техни източници от полицията, в конфликта са взели участие две бойни групи от селата Манолово и Тъжа. Засега главната версия е, че едните са нападнали другите. Кои тъкмо кого са нападнали се обяснява.

 

Картината на финала: доста бити, кръв, сополи, рани, изпокъсани облекла, оскубани коси, избити зъби, спукани ребра и един в тежко положение.

Сериозни хора: с достолепие, чест и лопати...

 

***

Спортът обаче не отстъпва по експулсивност и заряд на събитията. Внимание!

 

Николета Лозанова, тази цел на въображението, още веднъж събира погледите на ценителите на женската хубост. И на хубостта изобщо – от Древна Гърция до през днешния ден, несъмнено. Лозанова се пуснала по бански: вятърът спрял, птичките замлъкнали, слънцето се вцепенило, а пролетта а-ха да забави настъпването си… За онемелите със зяпнали уста подсещаме да не си вършат илюзии, тъй като половинката й Ники Михайлов, вратарчето от „ Левски “, бди зорко над съкровището от плът и кръв, с което ориста го е дарила.

.
Николета Лозанова гледа телефон...          Източник: Спортал

 

Положението е съществено, няма подбив. Който пуска лиги и върти очи – по този начин ще си остане, с пръст в устата. Няма метод – Никито не дава.

 

***

Скандалът и спортът ги отметнахме, остана сексът.

С него обаче ситуацията е много внимателно. Медийният магнат Рупърт Мърдок се сгодил и прави сметки да се дами за пети път. На 92 години. Новата възлюблена на милиардера се споделя Ан Лесли Смит и е единствено на… 66 години. Забележете: дамата е работила като духовник в полицията в Сан Франциско. Работила, тъй като към този момент е пенсионер на подобаващ отдих.

.
Рупърт Мърдок и Ан излизат от морето ръка за ръка...

 

Двамата се срещнали през 2022 година, когато той провел празненство във винарната си Морага в Калифорния. Оказва се, че Смит и починалият ѝ брачен партньор също са имали бизнес с произвеждане на вино и тя е много в час по тематиката.

Както се споделя, младите се харесали и решили да се вземат.

 

Сега, не е ясно до каква степен цялата тази история имя връзка със секса, само че както споделя „ принцът на мрака “ Ози Озбърн „ Никога не се знае, а от време на време и не се помни… “.

Горчиво! Горчиво!

 

17 милиарда са добър претекст за подписване на брак, не мислите ли?

 

***

Такъв е животът. В Казанлък се млатят като за международно, Николета обира овациите, а благата Ан и Рупърт стягат женитба.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР