Сам подадох заявлениеза напускане на Продължаваме промяната“, обяви депутатът от

...
Сам подадох заявлениеза напускане на Продължаваме промяната“, обяви депутатът от
Коментари Харесай

Стоян Георгиев: Сам напуснах ПП

Сам подадох заявлениеза овакантяване на „ Продължаваме промяната “, разгласи депутатът от „ Продължаваме промяната–Демократична България “ (ПП-ДБ)Стоян Георгиев, представен от Дарик.

Според него повода е, че управлението наПП поддържа построяването в Силистра на ветрогенераторен паркс 43 кули.

" Ръководството на Политическа партия проявимнение, друго от това, което имам азв частност и хората на община Силистра - огромна част от тях и откакто срещнах недоумение, аз взех решение, че няма просто място да се намирам в редиците на тази партия и би трябвало да поведа хората, да спрем това зло, което е надвиснало над нашите глави ", изясни Георгиев.

Той добави, че има утвърден от Общинския съвет план за смяна на Общия организационен проект за построяването на ветрогенераторен парк. В този парк би трябвало да бъдатизградени 43 кули, всяка по 290 метра. " Общо43 ветрогенератора, " забучени " в плодородна земеделска земя, единствено и единствено да стане някакъв план, от който ще завоюват двама-трима души, а всички останали ще бъдат пострадали ", сподели Стоян Георгиев.

Той добави, че единствено на няколко километра се намира иезерото Сребърна. Проектът е импортиран откмета на община Силистра Александър Сабанов.

По-рано през днешния ден от управлението на Политическа партия оповестиха, чеСтоян Георгиев към този момент не е част от партията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР