Сълзи, грозни нападки и първи схватки между участничките в новия

...
Сълзи, грозни нападки и първи схватки между участничките в новия
Коментари Харесай

Руса дама от София се оказа първата изгонена от Ергенът

Сълзи, грозни нападки и първи битки сред участничките в новия сезон на " Ергенът ". Вчера вечерта беше премиерата на шоуто, в което 25 дами ще се борят за любовта на пианиста Евгени Генчев.

Сред претендентките, които ще се опитат да впечатлят сърцето на Евгени, има - екзотична танцьорка, попфолк певица, фолклорна изпълнителка, модел, инфлуенсър, правист, шампионка по карате, секретарка, учителка, редактор, маркетинг експерт, детегледачка, държавен управител планове, фармацевт, бизнес съветник, стюардеса/инструктор по йога, фешън бизнесмен, притежател на онлайн магазин, студентка по интернационално право, ивент управител, преводач с немски език, писателка на любовни романи, авто търговец и създател есеист.

Още първата вечер сред дамите прехвърчаха и искри. Направи усещане острият изказ на детегледачката от Петрич - Теодора. Тя насочи своя негативизъм към танцьорката Мони и по всичко проличава, че посред им ще се води битка за превъзходство.

Сред други жлъчни избрания, които девойките си дадоха една на друга, бяха " кукумявки " и " дюнера ".

Ето и част от участничките, които шашнаха феновете: 

Танцьорката Мони Зенгинер, влезе в предаването с репликата си: " Бизнесмен или музикант за мен няма значение. Важно е да печели повече!. "

" Аз съм човек, който постоянно се е стремял към съвършенство. Заради това на 17 си сложих хиалурон в устните, а на 18 – силикон. Предизвиках възторг в учебно заведение. Взех си болничен, а се върнах с двойно по-големи гърди “, разгласи тя.

Пищната Габи пък изненада феновете с острите си нападки към дамите.

На " Церемонията на розата " прочувствената Милица не скри сълзите си и получи мечтаната роза.

35-годишната Паолина от София се оказа първата изгонена дама от предаването, като единствена остана без роза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР