Съкрушената дъщеря на Гейнор Лорд сподели трогателно съобщение за отчаяние

...
Съкрушената дъщеря на Гейнор Лорд сподели трогателно съобщение за отчаяние
Коментари Харесай

Дъщерята на Гейнор Лорд в сърцераздирателно съобщение за „скръб“, след като майка й потвърди смъртта

Съкрушената щерка на Гейнор Лорд показа прочувствено известие за „ обезсърчение и страдалчество “ след новината, че тялото на майка й е открито.

Майката на три деца изчезна по-рано този месец, откакто напусна работното си място в центъра на град Норич, преди издирването да завърши, когато по-късно беше открита в река Уенсъм с към този момент приключена публична идентификация. Палтото й също беше намерено във водата, откъдето полицията в последна сметка извади тялото й в петък.

Семейството й се помирява с новината и щерка й Шарлот показа трогателно видео в Instagram от фитнес инфлуенсъра Ейдън Логнейн. Той сподели в известието, че догатката, че „ всичко ще бъде наред “ не е правилно – само че че „ има вяра “, тъй като „ можеш да си добре “.

„ Можеш да си добре значи да приемеш несигурността ”, сподели той в споделения пост. „ За да приемем, всички би трябвало да преминем през дълбините на отчаянието и страданието, които всички би трябвало да преживеем, най-голямата загуба, която можем да си пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР