Сакраменто Кингс загуби с 99:119 в гостуването на Лос Анджелис

...
Сакраменто Кингс загуби с 99:119 в гостуването на Лос Анджелис
Коментари Харесай

Везенков и Сакраменто с тежка загуба в НБА

Сакраменто Кингс загуби с 99:119 в гостуването на Лос Анджелис Клипърс в следващ мач от НБА. Александър Везенков се появи за малко в игра при започване на втората част и означи първите си точки. В третата четвърт той още веднъж бе на паркета, само че този път не съумя в опита си за " тройка ". В последната част Везенков получи нов късмет и той бързо се възползва от него, вкарвайки два следващи коша.

Срещата стартира с две тройки за домакините, само че Сакраменто бързо обърна резултата - 6:7. След това мачът потегли точка за точка, само че в края на първата част Клипърс дръпна с 32:24.

В началото на втората четвърт Александър Везенков се появи в игра за Сакраменто и означи първите си точки, завършвайки бърза офанзива на " кралете " с цел да понижи изоставането на отбора си на 30:39. Клипърс обаче показва впечатляваща успеваемост в офанзива и разликата стана още по-голяма - 50:32.

След по-малко от четири минути Везенков бе изваден от игра и Майк Браун върна на паркета титулярната си петица. И това обаче не даде резултат, а Кевин Хъртър пропусна три следващи стрелби и седна на пейката. Кауай Ленърд, Норман Пауъл и Джеймс Хардън правеха, каквото си изискат и и полувремето пристигна при 70:48 в интерес на Лос Анджелис.

В началото на третата четвърт " кралете " понижиха изоставането под 20 точки, а в края на частта Везенков още веднъж се появи на паркета. При първия си опит за пукотевица от тройката той обаче пропусна. Домакините държаха крепко дуела в ръцете си и третата четвърт завърши при 99:70.

В началото на последната част Везенков пропусна още една пукотевица от " тройката " и малко по-късно още веднъж бе изваден от игра. Минути по-късно Майк Браун го върна на игрището и този път Саша блесна с два следващи коша, а след това означи и три точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР