Сакине Нур Гюл разгъна смачкано парче хартия, върху което бяха

...
Сакине Нур Гюл разгъна смачкано парче хартия, върху което бяха
Коментари Харесай

Точно месец след земетресението в Турция: Много семейства още търсят близките си

Сакине Нур Гюл разгъна смачкано парче хартия, върху което бяха изброени повече от дузина лечебни заведения в Югоизточна Турция бяха – мрачна поименна инспекция на всички места, където тя и брат й са се опитвали да намерят изчезналите членове на фамилията си.

До думите „ поделение за интензивно лекуване “ и „ морга “ са имената на всяка една държавна и частна болница в столицата Анкара, южните градове Адана и Мерсин и доста в провинция Хатай, съпроводени от деликатни кръстове, показващи където Гюл, известна като Нур, и нейният брат Ертугрул Делен към този момент са търсили и не са разкрили диря от родителите и брат си.

„ Отидохме в лечебни заведения, които даже не са в този лист. Мисля, че сме били във всяка една болница в Хатай “, споделя Ертугрул пред The Guardian. В гробище в покрайнините на южния град Антакия, където поле от стотици пръчки маркира гробовете на доста неидентифицирани трупове, братята и сестрите преровиха фотоси на мъртвите и не откриха нищо. ДНК тест не сподели съвпадения измежду телата там или другаде.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР