Съграждани на Братя Галеви издадоха, че двамата дупнишки главатари са

...
Съграждани на Братя Галеви издадоха, че двамата дупнишки главатари са
Коментари Харесай

Цяла Дупница знае къде се крие Пламен Галев, само МВР спи

Съграждани на Братя Галеви издадоха, че двамата дупнишки главатари са се върнали у нас още преди година. Пламен Галев и Ангел Христов са си пристигнали с непозната идентичност и се крият в родния си град. Според източника ни Пламен също е в България сега. Той се укрива в сграда в двора на къщата на тъст си Тома, бащата на любовницата му Юлиана в квартал „ Горна махала ”, написа „ Уикенд ”.

Припомняме, че Пламен Галев и Ангел Христов духнаха единствено ден преди да влязат в пандиза, откакто получиха ефикасна присъда за образуване на незаконна група. Първоначално се твърдеше, че са се укрили в ЮАР – страната, където доста българи от сенчестия бизнес са намерили заслон, спокойни, че България няма с тази страна контракт за правосъдно съдействие. Впоследствие „ живееха ” в Дубай, Прага, Южна Америка и Англия, само че в действителност се оказва, че може и да не са напуснали страната ни, а да са се криели към Дупница. Според анонимните ни източници мафиотът живее прикрит в дома на бащата на любовницата си – Юлияна Бельовска. Самата тя живее в жк „ Бистрица ” в апартамент над жилището на родителите си.



Юлиана със сестра си Вероника (вляво)

Съседите декларират, че дограмата не е елементарна, а стъклата са бронирани. Входът е в внезапен контрастност със прилежащите – отремонтиран, пребоядисан, първокласен, с обособена караулка на дежурен пост, който непрекъснато следи за сигурността на брюнетката и фамилията й.

„ Юлето обича да си поспива до 10–11 часа, по-късно пали колата, минава на обиколка из центъра и отпрашва към бащината къща, където се крие обичаният й. Стои не повече от няколко часа, след това още веднъж се прибира към жилището си и вечер може да повтори обиколката ”, описаха пред „ Уикенд ” съседи на Бельовска.

Припомняме, че смуглата хубавица роди щерка Мария от ексбаретата Пламен Галев. Момиченцето се роди преди 12 години и половина, малко откакто баща му и най-хубавият му другар Ангел Христов бяха оповестени за търсене от Интерпол.

Двамата са в неопределеност от май 2012 година, като преди към две седмици се разбра, че Геле е у нас и е умрял в дома си в село Ресилово. Братя Галеви избягаха незабавно откакто на 3 май същата година Върховният касационен съд удостовери дефинитивно ефикасните им присъди. Те трябваше да влязат в пандиза поради управление на проведена незаконна група за рекет и изнудване. Пламен бе наказан на 5 години отнемане от независимост, а Ангел – на 4.

През юни 2012 година Интерпол публично разгласи за търсене дупнишките предприемачи, които изчезнаха навреме, откакто чуха присъдите си.

Според слуховете в Дупница последната година са си живеели добре в града, като не са излизали на разходка по улиците. Източниците ни настояват, че Пламен и сега се крие в парцела на тъст си. Къщата в никакъв случай не е проверявана от полицията и ексбаретите въобще не са търсели там.

„ Неслучайно любовницата му остана да живее в Дупница, а не отпраши към столицата или някъде из Европа. Тя непрекъснато кръстосва из града дружно с щерка си Мария. Редовно вървят в „ Горна махала ”, където детето се вижда с баща си ”, разясниха дупничани пред „ Уикенд ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР