Съгласих се да участвам, защото много ми хареса това които

...
Съгласих се да участвам, защото много ми хареса това които
Коментари Харесай

Асен Блатечки за участието му в Клетката: Обичам да се провокирам

" Съгласих се да вземам участие, тъй като доста ми хареса това които ми дадоха да прочета. Ал Пачино е споделил, че значимото за един план са три неща -  добър сюжет, второ добър сюжет и най-после добър сюжет. Харесва ми да се предизвиквам, а и екипът е от млади сътрудници и не толкоз известни, това също беше една от аргументите да приема ".

Това разяснява Асен Блатечки по NOVA във връзка присъединяване му в новия сериал " Клетката ". 

" Клетката " е новата престъпна поредност, чиято премиера ще е тази есен по Нова тв. Сюжетът наблюдава трагичната история на една мощна и смела жена, изправена пред тежка морална алтернатива в опит да избави детето си. Завръзката в сюжета потегля от ужасяваща история, която прекатурва живота на основните герои.

Продуцент и създател на концепцията е Краси Ванков с компанията си Hidalgo Productions, който стои и зад престъпния сериал " Братя ".

Самият Ванков изясни, че с компанията му се стремят  да вършат нещо друго и да изненадват аудиторията.

" Оттам потегли и концепцията да вършим подобен сериал и да търсим разнообразни артисти. Затова потърсих Асен и му благодаря, че се съгласи да взе участие ", разяснява продуцентът.

" Участието на млад и не толкоз прочут екип е огромна опция и принцип който постоянно съм изповядвал и в сериала " Братя ". Един продуцент е логичен, когато може да постанова нови лица ", по този начин изясни той изборът му на актьорски състав. 

Роли в сериала имат Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Жаклин Дочева, Мира Бояджиева, Яна Кузова и други Режисьори са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката. В сценарния екип са Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова.

А самият Блатечки, Гергана Данданова и Мартин Димитров ще бъдат в основните функции на първия сериал у нас на затворническа тематика.

И двамата не описа доста за сюжета, само че загатнаха, че става въпрос за злополука.

" Няма да описвам повече, дано хората да имат момента на изненадата ", сподели Ванков и добави, че сериалът задава доста повече въпроси, в сравнение с дава отговори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР