Сагата в английския кралски двор сякаш няма край, но след

...
Сагата в английския кралски двор сякаш няма край, но след
Коментари Харесай

Хари и Меган обявиха примирие с кралското семейство, но при ...

Сагата в британския кралски двор като че ли няма край, само че след гибелта на кралицата, участниците в спора като че ли са склонни да премислят държанието си

Принц Хари и Меган Маркъл не престават да се надяват да се свържат още веднъж с кралското семейство. Херцозите на Съсекс показаха предпочитание да сключат мир с роднините си в Лондон, само че единствено при едно изискване. Двойката е подготвена за смяна едвам след излизането на документалния им филм за Netflix и записките на принц Хари.

„ Всичко е въпрос на това по какъв начин са стигнали дотук, през какво са минали и къде са се озовали. Разкритията на Хари и Меган ще обяснят решенията им и до какво са стигнали в последна сметка “, цитира The Telegraph човек от обкръжението на двойката.

Източникът сподели, че херцозите на Съсекс към този момент вършат промени в своите планове, с цел да „ омаловажат огромна част от казаното за крал Чарлз III, кралица Камила, принца и принцесата на Уелс “.

В същото време съпрузите схващат, че имат доста работа. „ Като цяло е належащо коренно да се пренапише работата. Хари обезверено желае смяна. Но може да е прекомерно късно “, добави източникът пред изданието, написа fakti.bg.

В същото време кралският биограф Валентин Лоу наблюдава и какъв брой друг е станал принц Хари след познанството си с Меган Маркъл. Преди двамата да се срещнат херцогът е водил много див живот.

Според специалиста, най-малкият внук на Елизабет II не можел да одобри обстоятелството, че ролята му в кралството не е толкоз значима, тъй като по-големият му брат принц Уилям един ден щял да стане крал.

„ По-младият принц беше смела фигура. От една страна, той лети с хеликоптер и интензивно си сътрудничи с благотворителни детски организации. Но въпреки това, той беше много див човек “, сподели Лоу.

Ситуацията се промени, откакто херцогът на Съсекс се срещна със звездата от сериала „ Костюмари “.

„ Когато Хари беше млад, беше елементарно да се простят грешките му. По това време нямаше защо да се тревожи. Той просто трябваше да бъде следен.

Но щеше да пристигна миг, когато дивото момче се трансформира в долнокачествен остарял бандит. В последна сметка, несъмнено, казусът щеше да се позволи от единствено себе си, само че не по метода, по който Лоутър-Пинкертън или някой различен си представяше. Дивият човек умря в деня, в който Хари срещна Меган Маркъл “, разкрива новата книга The Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР