Сагата около бъдещето на продължава с пълна сила, а медиите

...
Сагата около бъдещето на продължава с пълна сила, а медиите
Коментари Харесай

Мбапе облече новия екип на ПСЖ и това породи нова доза спекулации

Сагата към бъдещето на продължава с цялостна мощ, а медиите в употребяват съвсем всяка негова стъпка, с цел да градят теории към предстоящите решения от страна на играча. На днешните си страници френският вестник “Паризиен ” осведоми, че през вчерашния ден е провел на своя стадион поредност от разнообразни спонсорски събития и фотосесии.

Интересното в тази ситуация обаче е, че те са били извършени и с новия екип за идната акция на столичния отбор, а част от събитието е бил и, който също е носил новата фланелка. Медията прави забавен паралел с държанието на през предишното лято, когато той отхвърли да облече новия екип на, защото бъдещето му към момента бе под въпрос, а малко по-късно той бе заставен да напусне “Камп Ноу ”.

към момента има контракт с френския първенец до края на юни, само че от повече от година е спряган за съвсем несъмнено ново попълнение на. Въпреки това от управлението на първенците на не са изгубили вяра и не престават с опитите си да убедят нападателя да преподпише с тях, въпреки и договор единствено за две години против доста сериозна заплата. Очакванията са, че в случай че Мбапе въпреки всичко се съгласи на нов контракт, то той ще бъде главното лице на тима в акцията на ПСЖ за реклама на новите екипи и точно това е одобрявано като знак от френската преса, че той към момента може да бъде на “Парк де Пренс ” и през идната година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР