Сагата между Андреа и Кубрат Пулев хем е приключила, хем

...
Сагата между Андреа и Кубрат Пулев хем е приключила, хем
Коментари Харесай

Публикувам тайните си чатове с К.П.: Андреа

Сагата сред Андреа и Кубрат Пулев хем е завършила, хем не е, тъй като откогато оповестиха, че се разделят, двамата, в действителност, все намират мотив да разясняват другия, нищо че най-хубавият ни боксьор към този момент има две деца от друга жена.

Раздели, събирания, историята сред двамата повече наподобява на сапунен сериал, където обаче, както нормално се случва, основните герои най-после въпреки всичко се събират някак си и заживяват щастливо. Дали и в този случай ще се окаже тъкмо подобен развоя на събитията, следва да разберем. А до тогава - Андреа демонстрира тайните си чатове с Кубрат.

Наскоро русокоската изненадващо сподели чат в инстаграм с контакт, записан като " К " и стана ясно, че е била атакувана с позвънявания измежду нощ и трагични реплики - по този начин, както се случва сред някогашна двойка, чиято обич към момента не е в предишното.

" Every day of my life "  ( " Всеки ден от живота ми " ), написала е някогашната пайнерка към фрагмента на чата. Затова и почитателите й нямат подозрение, че става дума таман за диалог с Кобрата, както и че е настоящ. " Нелепо е да го диря ", написала е Андреа, а К е отвърнал: " Не ги мисли въобще! Никакво развиване, ей, още веднъж супер отрицателна ".

Акцентът обаче е на друго място, а точно върху два пропуснати диалога, един след различен, към 1 през нощта, а секунди по-късно – известието: " Отвори ". Не отговори или вдигни, както се упорства всекидневно, когато става дума за телефонен диалог, а „ отвори ”. Тъкмо това наведе мнозина на мисълта, че " отвори "  може да се е отнасяло до вратата на дома на Андреа.

Не е ясно какво се е случило по-късно, само че по-вероятно е да е нищо, защото в чата русокоската повече не дава отговор. Следват нови известия от " К ", включващи клипче от заведение или предверие на хотел. Във видеото, което русокоската бе разгласила, боксьорът не се вижда ясно, само че се допуска, че е той.

Кубрат се майтапи, накланяйки обратно диванче, на което Андреа е поседнала. После я пръска с някакъв спрей, а русокоската го моли: " Само не косата, че коства пари ”. Андреа не разяснява и това известие. Мълчанието й очевидно работи като провокация на „ К ”, тъй като написа: „ Изхвърли всичко от мен! Някой ден ще ти липсват моите вещи… ”. След известно време, в което отново няма реакция от Андреа, „ К ” добавя: „ Лелелеле и ме блокира, ей! ”.

Кадърът на чата, както и видеото със закачките на някогашните годеници не се задържаха дълго в профила на Андреа в инстаграм. По традиция русокоската прави шокиращи разкрития, след което трие постовете си. Така направи, когато преди време разгласи, че Кубрат има скрито дете. Към момента той към този момент има две – щерка и наследник.

 undefined

Както е известно, боксьорът удостовери през декември, че е станал баща на момиче. Името й е Христина и се е родила при започване на предходната година. Този февруари пък, боксьорът стана татко и на наследник, когото кръсти Спартак. Майката на децата му се споделя Розали Петрова и се занимава с недвижими парцели. Разкри я още веднъж Андреа, която наскоро влезе в открита борба с нея.

Фолкпевицата разгласява запис на телефонен диалог със брачната половинка на някогашен ухажор на Розали, който си отишъл след злополука с мотор. В записа се разяснява по какъв начин Розали се облагодетелствала от връзката си с към този момент починалия предприемач. Часове след публикуването на записа Андреа го изтри, само че с това мненията не секнаха.

Не наподобява инцидентен и моментът, в който Андреа сподели чата с " К ". Направи го, до момента в който към момента се разисква скорошното й присъединяване на градус. Малко след него, русокоската изясни, че си пийнала поради стрес, който претърпяла директно преди изявата си. " Мутра "  – другар на притежателя на заведението, в което била изявата й, обидил Кубрат, при което певицата го блъснала с пестник в корема. Онзи очевидно не си поплюва, тъй като я залепил с пестник за стената. Докато към момента се бистрят тезите за скандалното присъединяване на певицата, се появиха клюки, че боксьорът чака близнаци.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР