Съединените щати наложиха санкции на китайски фирми-производителки на болкоуспокояващи в

...
Съединените щати наложиха санкции на китайски фирми-производителки на болкоуспокояващи в
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на китайски производители на болкоуспокояващи

Съединените щати постановиха наказания на китайски фирми-производителки на болкоуспокояващи в опит да се оправят с епидемията от пристрастяване, която убива стотици американци всеки ден. Санкциите са по силата на нова заповед на президента Джо Байдън, прецизира БГНЕС.

Действията „ ще оказват помощ за нарушение на световната верига за доставки и финансовите мрежи, които разрешават на синтетичните опиоиди и прекурсорни химикали да доближат до Съединените щати “, сподели държавният секретар Антони Блинкен.
Неконтролираната приложимост на болкоуспокояващи може да е съдбовна
Хората от време на време позволяват неточности, когато одобряват болкоуспокояващи, което може да се окаже съдбовно. За това предизвести съветският доктор и те...
Прочети повече
Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласи, че постанова наказания на четири китайски химически компании и едно физическо лице - Чуен Фат Ип. Съединените щати обявиха, че оферират до 5 милиона $ за ареста на Чуен, наричайки го „ един от най-големите, в случай че не и най-големият производител на анаболни стероиди в света “.

Чуен и неговата компания, Wuhan Yuancheng Gongchuang Technology Co. Ltd, оперират от Китай и Хонконг и употребяват криптовалути като биткойн за заплащане на интернационалните транспорти на фентанил, стероиди и други лекарствени съединения, оповестиха от Министерството на финансите.„ Мисля, че е доста ясно, че доста от прекурсорите на синтетичните опиоиди произлизат от Китай “, сподели чиновник на администрацията на Байдън.

Санкциите ще блокират всички активи в Съединените щати, които групите или Чуен може да имат, и ще криминализират транзакции от Съединените щати.  Министерството на финансите също по този начин наложи наказания на две незаконни наркогрупи в Мексико и една в Бразилия. 

Само за година над 100 000 американци са умряли от предозиране на болкоуспокояващи - зараза, в която фармацевтичните компании бяха остро подложени на критика за метода, по който популяризират и обезпечават елементарен достъп до болкоуспокояващи. Рекламите са имали изключително отрицателен резултат при обезверени хора. Пристрастяването към болкоуспокояващи набъбна доста поради разпространяването на подправени медикаменти, постоянно внасяни контрабандно от чужбина, които могат да бъдат закупени онлайн.
Спечелилите милиарди от наркотичната взаимозависимост на Съединени американски щати имат патент за лекарство срещу тази взаимозависимост
Използването на болкоуспокоителни (т.нар. опиоиди) се трансформира безусловно в легализирана наркомания в Съединени американски щати. Различни изследвания сочат кате...
Прочети повече
Със същата заповед президентът Джо Байдън сътвори и Съвета на Съединени американски щати за интернационална проведена престъпност, който ще координира отделите за битка с интернационалната престъпност.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР