Съдийските тесли срещу ЦСКА в едно видео Ботев победи ЦСКА

...
Съдийските тесли срещу ЦСКА в едно видео Ботев победи ЦСКА
Коментари Харесай

Ботев удари ЦСКА с 3:2 в мач с 2 дузпи и червен картон

Съдийските тесли против ЦСКА в едно видео

Ботев победи ЦСКА с 3:2 в първа среща от полуфиналите за Купата на България. Двубоят бе въз основата на жълто-черните в " Коматево ". Тодор Неделев е праволинеен от дузпа в 14-ата минута, отсъдена за нарушаване на Чорбаджийски против Марин. Антонио Вутов приключи за 0:2 контра в 26-ата минута. Али Соу върна един гол от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Перейра. в 33-ата минута. Рубен Пинто от директен свободе удар изравни за 2:2 в 68-ата миkута. Ферибори Доре вкара в 83-ата след двойно с Неделев.

Преди дуела Тодор Неделев получи от легендата Петър Зехтински фланелка с номер 200 (колкото са и мачовете му с екипа на жълто-черните).

Най-важното по минути:

3 - Али Соу излиза самичък против Даниел Кайзер! Опита нападателят да копне топката. Тя минава настрана от вратата на Ботев (Пд).

4 - Кардосо се връща и в отбрана, с цел да оказва помощ на съотборниците си. Играе по целия фланг състезателят на домакините. Покрива лявата част от терена.

5 - Неделев стреля! Топката се отбива в тялото на Атанасов и излиза в корнер. Нищо забавно след осъществяването на статичното състояние.

7 - Удар от доста далечна отдалеченост. Изстрелът беше на Тонев. Топката минава настрана от вратата на " алените ".

10 - Неделев бърка в средата на терена. Топката му е отнета. Лидерът на пловдивчани обаче настига съперника си, поправя неточността в представянето си и печели навън в интерес на състава си.

14 - ГООООЛ ЗА БОТЕВ - 1:0!!! Закъсняло посегателство на Чорбаджейски, удар в коляното на Лазар Марин и дузпа за жълто-черните. Неделев е праволинеен - феноменално осъществяване в десния голед ъгър на вратата, защитавана от Чернаускас.

15 - Два бързи жълти картона за играчи на ЦСКА. Жанио Бикел и Турицов са глобени.

19 - Агресивни дейности на Стойчо Атанасов. Не е предизвестен от арбитъра, макар че замахна с лакът към тялото на противника си.

26 - ГООООЛ ЗА БОТЕВ - 1:0!!! Страхотна контра на Ботев. Топката бе в Неделев, Чорбаджийски покри засадата на Вутов. Неделев пусна в кулоар към Вутов и той без проблеми вкара.

33 - ГООООЛ ЗА ЦСКА - 2:1!!! Попадение на Соу от бялата точка! ЦСКА се връща в мача! Игра на Перейра с ръка в наказателното поле!

37 - Неделев центрира. Балтанов стреля с глава! Топката минава над вратата. Добро отиграване на капитана на " канарчетата ".

45 - Полувреме

СТАТИСТИКАТА ДО МОМЕНТА
45 офанзиви 48
31 рискови офанзиви 36
45 владеене% 55
1 точни удари 1
4 неточни удари 5
2 корнери 3
1 жълти картони 2
1 дузпи 1

53 - ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ЦСКА! Завърналият се след наказване Жанио Бикел е предизвестен публично за повторно. Напуска терена.

54 - Удар на Тонев! Топката минава около вратата на противника. Заучено състояние, при което Тонев получи пас от Неделев.

59 - Жълт картон за Тонев.

61 - Али Соу стреля! Топката се отбива в гредата! При опита за изчистване на топката тя се отбива в ръцете на футболист на домакините. Джонатан Перейра е това. Дузпа няма. Любослав Пенев полудя край страничната линия! Жълт картон за оспорващия Соу.

63 - Смунаа в Ботев. Вместо Кардосо влиза Ферибори Доре.

68 - ГООООЛ ЗА ЦСКА - 2:2!!! Жълт картон за Димитров. Фаул на границата на наказателното поле. Опасна обстановка. Рубен Пинто бележи с топовен шут през стената. Кайзер е беззащитен.

68 - Евандро сменя Соу.

70 - Филипов сменя Перейра.

83 - ГООООЛ ЗА БОТЕВ - 3:2!!! Ферибори Доре вкара след двойно с Тодор Неделев отдясно на половината на ЦСКА. Конгоанецът с френски паспорт вкарва в далечния ъгъл.

90 - Ангел Лясков вместо Енрике Рафаел в състава на ЦСКА.

Ботев - ЦСКА 3:2

1:0 Тодор Неделев 14-дузпа, 2:0 Антонио Вутов 26, 2:1 Али Соу 33-дузпа, 2:2 Рубен Пинто 68, 3:2 Ферибори Доре 83

БОТЕВ ПД: 22. Кайзер, 2. Перейра, 3. Пиргов, 5. Димитров, 24. Марин, 18. Терзиев, 17. Балтанов, 66. Кардосо, 8. Неделев, 7. Тонев, 39. Вутов

ЦСКА-СОФИЯ: 30. Черниаускас, 19. Турицов, 4. Чорбаджийски, 5. Бодуров, 2. Атанасов, 15. Малинов, 16. Бикел, 7. Жоржиньо, 6. Пинто, 17. Енрике, 22. Соу

Рефер: Николай Йорданов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР