Съдията на системата за видеоповторения Лий Мейсън на вчерашния мач

...
Съдията на системата за видеоповторения Лий Мейсън на вчерашния мач
Коментари Харесай

ВАР съдия забравил да сложи линиите за засада при спорния гол срещу Арсенал

Съдията на системата за видеоповторения Лий Мейсън на вчерашния мач сред Арсенал и Брентфорд не запомнил да постави линиите, които дефинират позициите на играчите и дали някой от тях е в засада. Вчера Айвън Тони изравни в 74-ата минута на " Емиратс " и срещата приключи 1:1.

Преди изравнителния гол Кристиан Ньоргор е в състояние на засада, само че системата не регистрира това, тъй като не са поставени линии. ВАР съдиите са разгледали друга обстановка от акатата на Брентфорд, само че не са се задълбочили в противоречивия миг. От организацията на съдиите признават, че е позволена неточност, само че тя е човешка, а не на системата.

Лий Мейсън беше осъден и пропусна един кръг от Висшата лига през септември, откакто негова неточност докара до анулиране на гол на Нюкасъл против Кристъл Палас. Ден по-късно той беше част от съдийския екип, който неверно анулира гол на Габриел Мартинели против Манчестър Юнайтед.
 Артета гневен на съдиите: Те трансформират разпоредбите Артета гневен на съдиите: Те трансформират разпоредбите
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР