Садио Мане вече завърши преместването си от Ливърпул в Байерн

...
Садио Мане вече завърши преместването си от Ливърпул в Байерн
Коментари Харесай

Лионел Меси искал Садио Мане да напусне Ливърпул и да се присъедини към него

Садио Мане към този момент приключи преместването си от Ливърпул в Байерн Мюнхен, само че нещата можеха да се развият по напълно друг метод за сенегалския международник, в случай че Лионел Меси или Пари Сен Жермен бяха постигнали своето.

30-годишният Мане се причисли към " Байерн " с тригодишен контракт от " Ливърпул ", който ще получи до 35,1 млн. паунда за нападателя.

Вече е доказано, че ПСЖ също се е интересувал от подписа на Мане това лято.

Но съветникът на играча, Басари Сисе, споделя, че бъдещето на някогашния състезателен шеф на ПСЖ Леонардо, който беше уволнен през май, е осуетило евентуална договорка за Мане.

" Да, ПСЖ в действителност " нападна " Садио. Леонардо е имал няколко контакта с сътрудника на Германците ", споделя Сисе пред френското издание RMC Sport.

 

" Видяха се, разискаха тънкостите на възможен трансфер на Садио в ПСЖ, само че всичко завърши дотук.

" Всички знаят, че Леонардо беше на изхвърчаща седалка; трябваше да изчакаме. "

Сисе също по този начин твърди, че Лионел Меси е желал да се свърже с Мане през 2021 година, до момента в който той към момента е бил в Барселона.

Според Сисе Меси е сложил подписването на контракта със сенегалската звезда като едно от изискванията, с цел да остане на " Ноу Самп ".

Въпреки това саталанският клуб не прави публично питане за Мане и по-късно Меси минава в ПСЖ със свободен трансфер, откакто договорът му в Барселона изтича.

" Миналата година това можеше да се случи и с Барселона ", добави Сисе.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР