Съдебномедицинска експертиза показва, че смъртта на Ивана Тръмп – първата

...
Съдебномедицинска експертиза показва, че смъртта на Ивана Тръмп – първата
Коментари Харесай

Смъртта на Ивана Тръмп забулена в мистерия


Съдебномедицинска експертиза демонстрира, че гибелта на Ивана Тръмп – първата брачна половинка на някогашния американски президент Доналд Тръмп, е настъпила вследствие на акцидент след претърпяване на пострадвания на торса, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, като се позоваха на управляващите. Според съдебномедицинската работа на Ню Йорк повода за гибелта на Ивана Тръмп е „ случай, провокиран от пострадвания на нейния торс при тъп удар “. Службата сподели, че няма да прави повече мнения по следствието, само че спекулациите дали има външна интервенция в гибелта на някогашната госпожа Тръмп остават неизяснени.


Полицейски представител съобщи предишния четвъртък, че Ивана Тръмп е била открита мъртва на стълбите в жилището ѝ. Парамедици са се отзовали на сигнал за жена, получила сърдечен припадък. При идването им на адреса в „ Горен Йист сайд “ в Ню Йорк те разкрили безжизеното тяло на Ивана.


„ Прекрасна, красива, невероятна жена, която води извънреден живот, ентусиазъм за милиони. За нея най-голямото благополучие и горделивост бяха трите ни деца и тя беше тяхната горделивост и благополучие. Почивай в мир, Ивана “, написа в обществените мрежи някогашният американски президент Доналд Тръмп.

Ивана Зелничкова е родена в град Злин, Чехословакия. През 1971 година тя се дами за сътрудника по недвижими парцели Алфред Уинкмайер и се реалокира в Канада. Известно време след развода с първия си брачен партньор тя прави усъвършенствания във външния си тип и постоянно сменя господата в обкръжението си, които ѝ разрешават да живее много първокласно. Известно е, че Ивана се среща с чешкия текстописец и сценарист Иржи Щайдл, който умира при злополука през 1973 година Освен това Зелничкова съжителства с Иржи Сироватка, който има ски бутик в Канада.


Ивана обаче и работи. Зелничкова е ски инструктор и фотомодел, снима се за реклами на облекла. Позира за рекламния план на Олимпийските игри през 1976 година, които се организират в Монреал, Канада. Нещо повече, самата Ивана и Доналд Тръмп настояват, че тя е член на чешкия тим по ски по време на Олимпиадата през 1972 година, която се организира в Сапоро, Япония. Твърди се, че точно на Олимпийските игри в Япония Ивана Зелничкова се среща за първи път с Доналд Тръмп. През 1977 година се дами за него, а бракът им трае близо 16 години. Имат 3 деца – Доналд-младши, Иванка и Ерик.

Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР