Съдебните записи показват, че 60-годишният архитект от Манхатън е бил

...
Съдебните записи показват, че 60-годишният архитект от Манхатън е бил
Коментари Харесай

Съпругата на заподозрения в сериен убиец Гилго Бийч официално е свързана с ДНК от местопрестъплението, се казва в доклада

Съдебните записи демонстрират, че 60-годишният проектант от Манхатън е бил обвързван с убийствата на „ Гилго Четворката “ посредством сигнал за неговия пикап, укритие от горещи телефони, „ садистични “ онлайн търсения и телефонни позвънявания, осмиващи фамилиите на жертвите.

Неговото ДНК също беше открито в една от жертвите, до момента в който косата на брачната половинка му беше открита върху чула на три от жертвите четири дами, с които е обвързван, съгласно прокурорите от окръг Съфолк.

И в този момент източниците удостоверяват, че ДНК, извлечена от тези косми, съответствува с пробите от бузите на госпожа Елъруп. Тя не е упрекната в нарушаване по случая.

Г-жа Елъруп и възрастните деца на двойката Виктория Хойерман, 26, и Кристофър Шеридан, 33, се споделя, че са били заслепени от шоковия му арест.

Съдебните документи, излагащи делото против господин Хойерман, показват, че членовете на фамилията му са били отвън града по време на убийствата.

Г-жа Елеръп подаде молба за бракоразвод единствено шест дни след ареста на брачна половинка си.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР