Съдебен изпълнител вчера обяви за публична продан част от къщата

...
Съдебен изпълнител вчера обяви за публична продан част от къщата
Коментари Харесай

Тотален Шок! Банка Продава Семейния Дом На Едни От Най-Заможните Бизнесмени От Прехода!

Съдебен реализатор през вчерашния ден разгласи за обществена обмен част от къщата на братята в Кресна, водеща се на Евгени. Половината сутеренен етаж е разгласен за обмен на цена от 29 182 лева, половин тавански етаж се предлага за 14 205 лева, а целият III етаж е оценен на 44 500 лева Наддаването за всеки от трите парцела ще става в един обществен търг, само че поотделно, оповестява " Струма.бг ".

Само преди няколко месеца на търг бе препоръчано и първокласното фамилно кафене в центъра на Кресна. На търга никой не прояви интерес към оценката му от 85 600 лв.. Без купувачи са още 2 от складовете на компания “Диамантинвест ” на Евгени Десподов, които са оповестени на цена над 160 000 лева

Всичките недвижими парцели на братя Десподови са ипотекирани, а заемите не са обслужвани от години. Освен за банките очевидно парите на братята не стигат и за други разноски, тъй като предходната година община Кресна извади имената им отпред на черния лист с длъжниците – Васил Десподов беше задлъжнял с 10 436 лева, а компанията на брат му Евгени Десподов – със 7249 лева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР