Съдбата на д-р Зорница Огнанова от Откраднат живот в реалния

...
Съдбата на д-р Зорница Огнанова от Откраднат живот в реалния
Коментари Харесай

Д-р Огнянова от Откраднат живот замесена в убийство

Съдбата на доктор Зорница Огнанова от Откраднат живот в действителния живот е не по-малко колоритна от тази на героинята ѝ в сериала.

Актрисата Диана Димитрова преди броени месеци се оказала забъркана в страховито ликвидиране на дъртак от Бургас. В морския град екранната докторка от болница Св. Кирил била по работа, поканена да играе своя авторски моноспектакъл.

В свободното време тя решила да прегледа забележителностите и поела на разходка в емблематичната Морска градина. Разхождайки се по известния там мост, се загледала в морето и забелязала човешко тяло. Първоначално си помислила, че това е водолаз, изплувал на повърхността.

И за миг си помислила дали да не се снима с него. След няколко секунди обаче погледът ѝ се избистрил и схванала, че това е човек с риза, на забележима възраст над 70 години, който е безтегловен и наподобява в безсъзнание. Въпреки шокиращата панорама, която я предиздвикала да изпищи от смут, въпреки всичко се окопитила и незабавно се обадила на 112, написа Ретро.

Докато разказвала какво и къде се е случило, минувачи се спирали и снимали с телефоните си трупът. Когато криминалистите пристигнали, доктор Огнянова била подложена на дълъг разпит, тъй като точно тя първа записала убийството. Веднага по-късно тя се завряла в пърия бар, защото шокът ѝ пристигнал допълнително. И се напила с коктейли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР