Съдът пусна на свобода двама от общо тримата задържани за

...
Съдът пусна на свобода двама от общо тримата задържани за
Коментари Харесай

Пуснаха двама от тримата арестувани за масовия бой след инцидент с каруца в София

Съдът пусна на независимост двама от общо тримата арестувани за присъединяване в всеобщия пердах, станал на столичния бул. " Владимир Вазов " в неделя (3 юни).
Мелето породи, откакто откъснал се от счупена каруца кон се удари в автомобил, спрял на червен светофар. Секунди по-късно каруцарят се нахвърля върху лидера на леката кола. В последна сметка в багра се включват родственици и другари на лидера на каруцата, а инцидентни минувачи пазят водача на колата - Цветан Петров. Самият Петров показа след случая, че се готви да съди нападателите си.
Магистратите взеха решение, че в ареста би трябвало да остане единствено Трайко Трайков, тъй като здравословното му положение (опериран от рак два пъти, с прекаран инсулт и 91% неработоспособност) не му е попречило да взе участие в мелето. Защитата му разгласи, че ще апелира още през днешния ден, 7 юни.
Другият обвинен - Стефан Асенов, беше освободен, тъй като съгласно свидетески показания той е пристигнал по-късно на мястото на случая.
17-годишният Димитър също към този момент си е вкъщи, откакто сключил съглашение - да бъде следен от контрольор от Детска педагогическа стая.
Обвинението против тримата е за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР