Съдът остави в ареста 35-годишния Георги Семерджиев, обвиняем за катастрофата

...
Съдът остави в ареста 35-годишния Георги Семерджиев, обвиняем за катастрофата
Коментари Харесай

Съдът реши за Семерджиев. Той отказал да дойде в залата

Съдът остави в ареста 35-годишния Георги Семерджиев, обвинен за злополуката с две жертви на бул. " Черно връх ", като отхвърли молбата на юриста му мярката за неотклонение да бъде променена в " домакински арест ", предаде БНТ.

Бившият футболист не пристигна в правосъдната зала. Вчера в молба до съда е показал, че има " влошено здраве ". Адвокатът му обаче съобщи, че неговият клиент му споделил, че не желае да участва на съвещанието.
-->
Съдебният състав одобри, че има задоволително и освен това безапелационни доказателства, че Семерджиев е създател на петте закононарушения, за които е упрекнат. Той е с висока степен на социална заплаха и в случай че е на независимост, може да се укрие, както и да извърши други закононарушения.

На 5 юли късно вечерта 35-годишният мъж е бил дрогиран зад кормилото, управлявал е мощния си джип " Ауди " със скорост повече от три пъти над позволената, автомобилът му е бил с непознати регистрационни номера и е провокирал злополука на бул. " Черни връх ", при която са починали две млади дами, заключи съдът.

В автомобила му са открити стоп палка, нож и маска.

Преди дни зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров разяснява, че следствието е на крайна права и се чака да завърши до две седмици. По него са разпитани десетки чиновници на Министерство на вътрешните работи, само че доказването на " полицейски чадър " над Семерджиев ще е мъчно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР