Съдът даде ход на делото срещу Георги Семерджиев на втора

...
Съдът даде ход на делото срещу Георги Семерджиев на втора
Коментари Харесай

Гледат делото срещу Георги Семерджиев на втора инстанция

Съдът даде ход на делото против Георги Семерджиев на втора инстанция и назначи ДНК експертиза на въздушната възглавница на лидера на автомобила, с който беше осъществена злополуката, съобщи Българска телеграфна агенция. Това бешевтори опит за старт на делото.

В края на април Софийският градски съдпризна за отговорен Георги Семерджиевза тежката злополука, станала през юли предходната година на бул. " Черни връх " в София, при която починаха две девойки, и го осъди на 20 години затвор при в началото непоколебим режим.

Съдът позволи чуването и на две нови свидетелки. Семерджиев твърди, че не той е управлявал автомобила, а една от двете дами.Едната от призованите свидетелки не се яви през днешния ден, тъй като е предоставила болничен, а другата - към момента не е призована от полицията.

Изслушването на тези свидетелки беше поискано и на първа инстанция, само че не бяха позволени, напомни юристът на Семерджиев Мирослав Христов.

От прокуратурата желаеха дамите да бъдат заличени от листата със очевидци. Категорично е потвърдено авторството на шофирането на автомобила. Безспорно е потвърдено от осъществените експертизи, че не е имало други пасажери в ръководеното от подсъдимия моторно транспортно средство, съобщи прокурор Владислав Владимиров.

БУЛФОТО

Това е втори опит за старт на делото, откакто преди два месеца юристът му Мирослав Христов не се яви на съвещанието на апелативният съд и делото беше отсрочено. Причината да не пристигна е, че по същото време имал друго дело.

БУЛФОТО

Семерджиев апелира неоправдателната присъда, като желае да бъде оневинен, сподели при започване на юни юристът му Мирослав Христов.



БУЛФОТО
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР