Съдържание:Бори се срещу високия холестерол и се препоръчва при диабетПодобрява

...
Съдържание:Бори се срещу високия холестерол и се препоръчва при диабетПодобрява
Коментари Харесай

За какво помага бирената мая?

Съдържание:

Бори се против високия холестерол и се предлага при диабетПодобрява храносмилателните процеси и се грижи за визията ниБирената квас се предлага за родилкиЗа красива косаЗа красива кожаЗа здрави нокти  За какво оказва помощ бирената квас? ‹›  Загряващи пластири при болки и контузии Препоръчано за теб:Загряващи пластири при болки и травми20.00 лева.Виж ››

Преди да ви кажем защо оказва помощ бирената квас, може би ще е по-добре първо да ви срещнем с това какво съставлява тя, къде можете да я намерите и под каква форма.

Бирената квас се получава вследствие на ферментация с присъединяване на тип гъби (дрожди), като крайният резултат е артикул, който е доста богат на протеини, минерали и витамини. Т.е. това е артикул, който би бил от изгода за цялото ви семейство.

Въпреки името си, няма да намерите бирената квас подредена на щанда с алкохолни питиета. Тя се предлага в аптеките и дрогериите като хранителна добавка и е под формата на таблетки, капсули, на прахуляк или люспи, към които постоянно се прибавят и други витамини и минерали.

Да погледнем обаче какви са изгодите от бирената квас, тъй като сме сигурни, че следните редове ще предизвикат интереса ви към нея.

Бори се против високия холестерол и се предлага при диабет

Според последните изследвания бирената квас има способността да контролира кръвната захар, да понижи неприятния холестерол и да увеличи положителния. Поради съществуването на хром в състава си, се явява изключително подобаваща за консумация от диабетици. Последните би трябвало навреме да осведомят лекуващият ги доктор, тъй като някои медикаменти, предопределени за диабет, не си взаимодействат добре с бирена квас.

Подобрява храносмилателните процеси и се грижи за визията ни

 Бирената квас оказва помощ за намаляване

Бирената квас, която се предлага под формата на хранителни добавки, е желано средство от мнозина за намаляване. Едновременно с това тя е отличен източник на сила и е едно от най-ефикасните средства, в случай че сте решили дружно с определената от вас диета да наблегнете и на физическа интензивност.

Бирената квас се предлага за родилки

Много гинеколози предлагат на родилките да стартират да одобряват бирена квас, тъй като тя усилва кърмата. Справя се добре и с умората, която е по този начин присъща за майката в първите няколко седмици след раждането. Използва се също по този начин при стрес и раздразнителност, тъй като има успокояващо деяние.

За красива коса

Поради характерния набор от аминокиселини и минерали, съдържащи се в бирената квас, тя има свойството да заздравява косъма и да му придава по-голям искра и жизнеспособност. Много е подобаваща за хора, които страдат от косопад.

За красива кожа

Употребата на бирена квас се предлага на доста младежи, тъй като тя се бори дейно против появяването на акне. Подходяща е за потребление от хора от всякаква възраст, които имат дерматологични проблеми.

За здрави нокти

Ако ноктите ви са чупливи, то започнете да приемате бирена квас. Тя ще заздрави ноктите ви и ще можете още веднъж да се наслаждавате на прекрасен маникюр. А от всичко казано дотук е хубаво и това, че тя не е по никакъв начин безценен артикул.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР