Съчетание от скандинавски дизайн и японско гостоприемство – това е

...
Съчетание от скандинавски дизайн и японско гостоприемство – това е
Коментари Харесай

Moto Pfohe откри самостоятелни нови автосалони на Ford, Volvo и Jaguar Land Rover във Варна

Съчетание от скандинавски дизайн и японско гостолюбие – това е разковничето за безупречните тип и прекарване, които ще изпитат посетителите на новия авто комплекс на Мото-Пфое до Летище Варна. Изцяло обновените шоуруми на марките FORD, VOLVO, JAGUAR и LAND ROVER сигурно ще привлекат доста обичайни и нови клиенти. Те извършват всички условия на производителите на тези международно известни коли и основават атмосфера, която те предизвика да издигнеш на ново равнище метода си на напредване, а с това и метода си на живот.



На среща с медиите във връзка отриването на актуализирания комплекс, Томохиро Йонеяма, Генерален управител на направлението „ Автомобилни и строителни системи “ на Сумитомо в Европа изясни главните правила на компанията, която от съвсем година е притежател на Мото-Пфое. Той изясни, че за 100-годишната история на корпорацията, която е притежател на към 900 компании и има близо 75 000 служащи и чиновници по целия свят, се движи от концепцията, че публичния и частния интерес са едно и също нещо.



Към своите клиенти пък в Сумитомо се отнасят в традицията на японското разбиране „ омотенаши “ - почитание без очакване на полза. „ Ние считаме хората, които работят за нас, за нашия максимален актив “, акцентира също господин Йонеяма на конференцията за откриването на варненския комплекс на Мото-Пфое.

 Грижа, както за клиентите, по този начин и за работещите с тях, е правилото, който влагат в активността и си и VOLVO, това сподели Чаба Лакатош, районен управител на автомобилната компания за Централна, Източна Европа и Африка. Той призна, че се усеща горделив с новия шоурум на марката във Варна. Според него той е отличен образец за скандинавския дизайн, от който самите коли VOLVO също са основна част.



„ Тук дружно градим имиджа и бъдещето на Volvo, което е в три направления. Безопасност – до 2020 година в нов автомобил Volvo няма да пострада тежко или да загине нито един човек. Електрификация – до 2025 година ще предлагаме единствено плъгин хибриди или напълно електрически модели. Свободно време – още веднъж до 2025 година новаторските технологии и свързаността във Volvo моделите ще подсигурява на клиентите ни до една седмица повече време за фамилията, приятелите или обичаното занимание ”, сподели Чаба Лакатош.



„ Мащабната капиталова политика на Мото-Пфое, към този момент като част от световната фамилия SUMITOMO CORPORATION, планува в идващите две години да имаме напълно нови автомобилни центрове, в сходство с най-актуалните стандарти на изключителните марки, които представляваме. Първият ни изцяло освежен търговско-сервизен комплекс, със независими шоуруми за Ford, Volvo и Jaguar Land Rover, отваря порти във Варна ”, сподели Димо Николов, Управител на Мото-Пфое.

И въпреки че приказваме за Варна, новият център за среща с колите на FORD, VOLVO, JAGUAR и LAND ROVER в действителност е в прилежащата община – Аксаково. „ Мото-Пфое е първият огромен вложител на наша територия и е лицето на Община Аксаково, тъй като е навръх границата ни с Община Варна. Като пътувате от Варна минавате на първо време около Мото-Пфое и навлизате в Аксаково ”, сподели в обръщението си към присъстващите Атанас Стоилов, кмет на Община Аксаково. Той добави, че след огромното уголемение на Летище Варна, автомобилният център е най-голямата инвестиция на територията на общината.



Изключителен дизайн, първокачествено обслужване на клиента, удачно стратегическо разположение на обекта – след всичко казано за новия авто център на Мото-Пфое, остава да прибавим единствено още един дребен подробност – с изключение на за най-актуалните модели на тези фамозни марки, в новото пространство за представянето им във Варна е оставено и място за част от историята.



Впечатляващи ретро модели на VOLVO и JAGUAR демонстрират за какво тези марки са се трансформирали през годините в същински митове. Любопитна детайлност е, че те са предоставени на Мото-Пфое от техен клиент. Какво по-добро удостоверение за връзката на компанията и същинските ценители на колите?



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР