Съботата няма да е много подходяща за дълги разходки на

...
Съботата няма да е много подходяща за дълги разходки на
Коментари Харесай

Времето: Пролетни бури с гръмотевици, на места и градушки

Съботата няма да е доста подобаваща за дълги разходки навън. Въздушната маса над страната ще е мощно неустойчива. Преди обяд ще има и слънчеви часове. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания с гръмотевици и усилвания напразно. Очакват се градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°. През нощта против неделя, в доста региони от страната, явленията ще продължат.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни, интензивни превалявания и гръмотевични стихии. Над 2400 метра ще вали сняг. Ще духа до сдържан западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра – към 6°.

Над Черноморието преди обяд ще има и слънчеви часове. След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето ще изгрее в 06:20 часа и ще залезе в 20:27 часа. Продължителност на деня 14:06 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР