Събориха Паметника на Съветската армия - нито една декларация от

...
Събориха Паметника на Съветската армия - нито една декларация от
Коментари Харесай

Свиленски: Няма да предадем хората, които гласуваха за нас

" Събориха Паметника на Съветската войска - нито една декларация от районна организация в София не получихме. Сега единствено декларация от някоя етажна благосъстоятелност не е пристигнала. Наистина направихте градската организация смешни. Ако в действителност някой има предпочитание да усъвършенства работата, да одобри декларация, да изкаже позиция, мнение - това мнение има смисъл, когато го приемете и то застане на бюрото на ръководителя или при Изпълнителното бюро, с цел да се срещнат те. А не да го четем през медиите. Не веднъж - всеки ден. В медиите - а на бюрото на ръководителя да няма нито една декларация ".

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски в изявлението си пред Националния съвет.

" Вчера изпратихте някакви 15 позиции, в това число позиция на партия " Левицата ". " Партия " Левицата " се изрича по работата на нашия пленум, дават оценка на нас в Българска социалистическа партия по какъв начин работим? Това са ви съдружните сътрудници - и те споделят, че Градският съвмет, Националният съвет не можели да се произнасят, тъй като имало някакъв Съвет на локалната коалиция, който взимал решения. А ние, най-голямата партия, която ги качихме на гърба си и ги вкарахме в СОС - би трябвало да ги слушаме ", уточни Свиленски и зададе въпросите:

" Това приема ли се от партията, от Националния съвет, от социалистите?
Хайде да питаме нашите приятели какво мислят? Съгласни ли са " Левицата " да ни дефинира политиката, съгласни ли са те да вземат решенията вместо нас?
Съгласни ли са да влезем да влезем като партия на национално равнище в коалиция с ГЕРБ? "

И добави: " В Парламента доста елементарно ще стане. Без да подписваме - няма да е сглобка. Но нали пазиме тези хора, които гласоподават за нас. Най-лесно е да ги предадем. Най-лесно. Но няма да го създадем ", безапелационен бе зам.-председателят на парламентарната група на социалистите.

Той прикани Националния съвет с оглед равнището, на което е работил постоянно и отговорността, която носи - да продължи работата си. " Защото е ясно, че отговорността ще я носим ние. Градският съвет няма да я носи. Един от заместниците през вчерашния ден е споделил: На европейските избори отговорността си я носете вие. Отсега са споделили, че няма да я носят. Затова - работата е наша, отговорността ще бъде наша и, дай боже, положителния резултат и той да бъде наш ", заключи Свиленски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР