Събитието беше открито от българската народна певица и музикант-перкусионист -Елица

...
Събитието беше открито от българската народна певица и музикант-перкусионист -Елица
Коментари Харесай

"Големият взрив" 2 напълни Арена Армеец

Събитието беше намерено от българската национална певица и музикант-перкусионист -Елица Тодорова. На форума Големия гърмеж 2019, Наталия Кобилкина разкри по какъв начин да получаваме всичко, което желаяме! Лазар Радков разкри по какъв начин от една капачка се стига до „ Голям гърмеж “ – „ Капачки за бъдеще “е национална идея.

Мартин Попов впечатли публиката с откровението си, като си призна, че 15 години преди да се посвети на бизнеса, животът му е бил в плен на хероина. Единственият представител на Тони Робинс за България – Моузес Джоел Налока, “дирижираше ” с лекост държанието на публиката. Неговите правила за триумф са: Раздайте се на макс; Бъдете гъвкави, с отворено сърце; Отдайте се на себе си – животът ни е подарък от Бога, а какво вършим с него е нашият подарък към Господ. “За да се радвате на триумф в бизнеса, са ви нужни: тактика, история и отношение. Не се тормозете да говорите на себе си – това може да е най-хубавото нещо, което ще чуете денем.

Вземайте решения, когато сте във върхово въодушевление, тогава ще е по-ефикасно ”, показа Моузес. Моузес Налока показа на сцената притежателя на Университета за личностно развиване и предприемачество Пламен Попов. “Ако в мазето си имате 10 кг злато, само че нямате ключ за там, какъв брой богат сте в действителност? ” стартира своята изповед господин Попов, след което се съобщи под обстрела на въпроси на Моузес: Моузес: Има ли смисъл да отидете на семинар, да се приберете у дома, където всичко е същото каквото сте го оставили? Пламен Попов: През 2015 г започнахме нашия бизнес с бюджет от 500 лева

Официалната цена на компанията сега е 1 000 000 лева Постоянно слушам, че с цел да успееш в България, би трябвало да имаш или доста пари, или доста връзки, а съгласно мен би трябвало крепко копане всеки ден! Събитието на вечерта беше промоцията, която Пламен Попов разгласи за програмата на Университета за личностно развиване и предприемачество, на 20% от действителната цена. Обявените 30 бройки бяха заети за късата отмора от 10 минути.

Инфлуенсърският панел на сцената на „ Големият гърмеж “ 2, беше модериран от Ива Екимова. В него взеха присъединяване  най-популярните и сполучливи унфлуенсъри –Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов – един от българите с най-вече почитатели в Инстаграм, дружно с неговата половинка Мария Георгиева – Савова, е основен редактор на българското издание на ELLE – най- огромното фешън списание в света. Първата вечер приключи с концерт на Маги Джанаварова и 100 Кила. Вторият ден стартира с неповторимите танцьори от „ Secret Garden Show ”и продължи да въодушевява аудиторията. Първи на сцената на „ Големият гърмеж “ се качи Владо Караджов, който изуми публиката с неговата персонална история. Боян Москов притежател на цифрова организация Interactive Orb.

Заедно с екипа му са работили и работят със стотици онлайн магазини, фитнес инструктури и коучове по личностно развиване от България и чужбина, ръководят над 1 000 000 рекламен бюджет, разкри „ Как да накараш хората да ти имат вяра, харесват и купуват от теб “. Книгите на Ясар Маркос и Ася Иванова бяха показани за пръв път на „ Големият гърмеж “2. Ася изясни какъв брой елементарно е в живота да се реализиран и привлекат чудеса, наличието на обич, привличането на мечтаната работа и хармоничните взаимоотношения, и че е допустимо реализирането на фантазиите. Ясар Маркос е бизнесмен от международна класа и един от водещите лектори в България в региона на личностното развиване. Маркос е доктор по обучение.

След като работи като лекар в Израел, той напусна високоплатената си работа и се посвещава на задачата да помогне на всеки, който желае да открие бизнесмена в себе си. Юлия Старк разкри един специфичен инструмент за сполучлив бизнес, на който тя самата натъртва изключително мощно в образованията си в Европа и Бали. Силата на това да осъзнаваш своята действителност и действителността, която искаш да създадеш, ти дава яснотата по какъв начин можеш да го постигнеш. Човекът, който безусловно изуми всички в залата със своя неуморен дух и жадност за живот беше Михаил Христов -  български лекоатлет, параолимпиец, троент международен първенец на скок дължина за хора с увреждания. Той е доказателство за това, че няма невъзможни неща! Втората вечер събитието беше закрито от Стивън Ачикор и Дара Екимова. Водещ на „ Големият гърмеж “2019 беше невероятният Павел Владимиров.

„ Мисията на „ Големият гърмеж “ 2019 е да даде убеденост на младежите в България да работят.Чрез персоналния опит на всеки един съумял преподавател участващ в събитието, да се стимулират и да  изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развиването на нашите деца “, споделя  уредникът на „ Големият гърмеж “ 2019 Пламен П.Попов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР