са нещо, което тормози повечето жени. Изсъхването на устните се

...
са нещо, което тормози повечето жени. Изсъхването на устните се
Коментари Харесай

10-минутен трик за сочни устни

са нещо, което тормози множеството дами. Изсъхването на устни те се случва заради доста и най-различни причини- мраз, вятър, незадоволителна хидратация, липса на витамини и т.н. 

На пазара има най-различни балсами и вазелини, които дават обещание страхотни резултати, само че в случай че елементарният еликсир за устни не ви оказва помощ, можете да опитате този бърз трик, фиктивен от доктор Шерин Идрис, кожен лекар от Ню Йорк. 

Така нареченото " Lip basting " съставлява трик, който трансформира сухите и напукани устни в плътните и сочни устни , за които всяка жена мечтае.

Методът на доктор Идрис включва ексфолиране на устни те преди хидратирането им, а концепцията се появява след пътешестване до Уайоминг, където въздухът е извънредно изсъхнал. Обикновените балсами за устни не оказват помощ на дерматоложката и тогава й идва гениалната концепция просто да ексфолира устни те си, преди да го нанесе. 

На какво се дължи напукването на устни те? 

Според доктор Идрис, главният провинен за изсушаването и напукването на устни те е климата. Когато температурите са по-ниски или въздухът е по-сух, това незабавно се отразява на устни те ни. 

Другият фактор, който утежнява положението е непрестанното олизване на устни те. Макар че звучи нелогични, слюнката в действителност извлича влагата от устни те, вместо да ги хидратира. Ако желаете устни те ви да не са напукани, опитвайте се да не ги облизвате. 

Какво съставлява всъщност  " Lip basting "?

 2359412


Първата стъпка е да ексфолирате устни те. За да постигнете стремежи резултат, използвайте химически ексфолиант. За задачата можете да използвате гликолова или млечна киселина. Нанесете ексфолианта и изчакайте 10-15 секунди. 

Следващата стъпка е нанасяне на еликсир или вазелин. Нанесете в действителност огромно количество еликсир и го разтривайте в устни те дълготрайно, с цел да попие оптимално доста в устни те. 

Използвайте балсами с подхранващи съставки като невен или пантенол, които имат противовъзпалителни свойства и са чудесни за чувствителни видове кожа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР