С втория мандат ще успеем да прекратим политическата криза. С

...
С втория мандат ще успеем да прекратим политическата криза. С
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Защо още няма разследване кой и защо е записал заседанието на ПП?

" С втория мандат ще успеем да прекратим политическата рецесия. С постоянно държавно управление и с работещ парламент да бъдат посрещнати всички провокации. Превърнахме се в страната на изтеклите мандати. За да могат да работят дейно институциите, би трябвало да бъдат в мандат ".

Това съобщи за БНР съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов. Според него народът желае постоянно държавно управление:

" При сегашното систематизиране в Народното събрание това е единственият метод за конструиране на болшинство, което да избере държавно управление. За нас е значимо по какъв начин това държавно управление наподобява като личен състав и по какъв начин то ще работи. България е над всичко, над всички боричкания и пристрастености ".

Атанасов зададе въпроса по какъв начин може да е записано съвещание на Национален съвет на политическа групировка, която ще получи мандат за ръководство на страната, и да няма следствие кой и за какво е направил записа:

" Това, което Радостин Василев изяснява, че е записал на таблета си, не е правилно. Има механически механизми за инспекция на това нещо. Кой записа съвещанието на Политическа партия? Коя е тази мощ, която активизира потенциал, с цел да се опита да предотврати основаването на постоянно държавно управление? В цялата тази история Радостин Василев е инструмент. Как се записват закрити съвещания на политически органи? Цялото това нещо е тежко интензивно мероприятие против демократичната страна ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР