С виртуална изложба ADATA ще разкрие новите си продукти и

...
Коментари Харесай

ADATA разкрива новите си продукти в собствена метавселена


С виртуална галерия ADATA ще разкрие новите си артикули и технологии
(снимка: ADATA)

Нова продуктова линия ще показа тайванската компания ADATA Technology на онлайн събитие с интерактивно преживяване във виртуалната галактика M eraverse. Шоуто ще продължи от 14 юли до 15 септември.

Събитието ще се състои от галерия на виртуални артикули, комбинирана с формат на приключенска игра (AVG), в който участниците ще изпитат по вълнуващ метод новите технологии на ADATA и XPG (геймърският бранд на компанията). Посетителите ще се разхождат свободно със 720-градусово зрително поле в, с цел да преглеждат продуктите в триизмерно странствуване.

В гейминг зоната XTREME компанията ще покаже неотдавна пуснатата безжична мишка XPG Alpha , притежател на премията Red Dot Design. Тази мишка отразява езика на индустриалния дизайн на XPG, наименуван „:Exoskeleton ”, който акцентира салдото сред форма и функционалност с фокус върху ергономичността.

XPG Vault  е различен новаторски концептуален артикул, който беше добре признат на CES тази година. Мишката е оборудвана с вграден 1TB SSD диск за опазване на данни от играта, което разрешава на потребителите да играят на голям брой компютри.

Зоната XTREME Modding ще покаже новите XPG съставни елементи за игри . Те включват зареждане от серията XPG Cybercore platinum, както и XPG Vento Pro 120 PWM вентилатор с Nidec технология. Там посетителите ще могат също да прегледат XPG Battlecruiser Pro – full-tower ARGB шаси, направено от алуминий и оборудвано с магнитен челен панел и филтър.

Новост са и XPG SSD дисковете с поддръжка на последващо потомство PCIe Gen5 x4 интерфейс и NVMe 2.0, които оферират скорости на четене и запис от 14 и 12 GB/s и разполагат с патентована система за изстудяване за върхова продуктивност.

В зоната XTREME Style марката XPG ще покаже XPG Starker Air mid-tower ATX шаси с новаторски изтеглящ се нагоре филтър за прахуляк, магнитни предни панели и високоефективна настройка за абсорбция на парещ и леден въздух.

Нова серия DDR5 памети са предопределени за основателите на наличие
(снимка: ADATA)

В допълнение към продуктите за игри от най-високо равнище, XPG ще показа и набор от аксесоари, които са част от новата лимитирана серия периферни гейминг устройства XPG Mera Edition Gear . Сред тях са геймърската клавиатура XPG Mage на Mera с неповторим дизайн и цветова скица, геймърските слушалки XPG Precog S, оборудвани с 50 мм драйвери за първокачествен тон и основани за комфорт при дълги сесии.

Дебют ще направи геймърската мишка XPG Slingshot . Тя разполага със датчик PMW 3360 с до 12 000 dpi и до 20 милиона клика. XPG Battleground L Mera е лимитирана поставка с огромна повърхност (420×335 мм), направена от микрофибри, основани по специфична технология за свързване с влакна.

Компанията предлага и нова серия DDR5 памети за основателите на наличие. ADATA ACE ще се предлага в два разновидността – DDR5 (6400 MT/s) и DDR4 (3600 MT/s). Вариантът ADATA ACE 6400 DDR5 разполага с вграден On-Die ECC и PMIC, който може да поправя генерираните неточности независимо. ACE 3600 DDR4 поддържа Intel XMP 3.0 и може да се оправи с голям брой задания като графичен дизайн или редактиране на изображения с лекост. Тези модули употребяват деликатно подбрани чипове с ниска инертност, които не се нуждаят от конфигурация и не изискват нараснало напрежение.

Новите устройства за предпазване на компанията включват Legend 960 и Legend 850 SSD . И двата модела поддържат PCIe 4.0 и оферират постоянни скорости на четене и запис надлежно до 7400/6800 MB/s и 5000/4500 MB/s, които са 3-4 пъти по-високи от скоростите на общоприетите PCIe 3.0 SSD дискове. Те идват с оптимален потенциал надлежно от 4TB и 2TB, могат да се конфигурират в PS5 конзоли и поддържат най-новите платформи на Intel и AMD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР