С видео в социалната мрежа Фейсбук инж. Коста Стоянов -

...
С видео в социалната мрежа Фейсбук инж. Коста Стоянов -
Коментари Харесай

Инж. Коста Стоянов показа своите три любими места в град Варна

 izbori_2023_v1_012

С видео в обществената мрежа Facebook инж. Коста Стоянов - претендент за кмет от " Възраждане ", сподели с варненци кои са неговите три обичани места във Варна. 

 

Кои са те може да видите тук: 

https://www.facebook.com/KostaStoyanov.vazrazhdane/videos/732262108948459

 

Инж. Коста Стоянов приключва промишлено и гражданско строителство в УАСГ  – София и „ Спортен мениджмънт “ в НСА. От септември 2000 до януари 2018 година работи в Община Бяла на управителни длъжности като шеф на дирекция и заместник–кмет. Бил е и общински консултант.

 

От януари 2018 до октомври 2022 год. е изпълнителен шеф на локална инициативна група „ Долни чифлик и Бяла “, изпълняваща Стратегия за „ Водено от общностите локално развиване “ (ВОМР) по Програмата за развиване на селските региони, Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ и Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентноспособност “.

 

През това време са финансирани и изпълнени голям брой планове на общините Долни чифлик и Бяла, планове на локални Неправителствени организации и на локални частни компании. Той е външен специалист по Закон за обществените поръчки, включен в листата на Агенция за публични поръчки под неповторим номер ВЕ-2178. 

 

Оценител е на планове, финансирани по европейски стратегии. До 2018 година е член на Постоянната комисия на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ) по Управление на средства от Европейските фондове. Той е и  Действащ футболен сътрудник, вписан в регистъра на БФС, с осъществени прехвърляния на няколко български футболистки в чужбина и е с богат опит в организирането на огромни спортни мероприятия.

 

Организирал е следните по-големи събития: Милан Джуниор Камп 2017 – детски футболен лагер с присъединяване на над 130 деца от страната и чужбина; Интер Академи Камп 2018, 2019 и 2021 – детски футболни лагери с присъединяване на общо над 300 деца от страната и чужбина, под управлението на треньори от академията на Интер; Бяла Къп 2016, 2017 и 2018 – юношески футболни шампионати с интернационално участие; Лекции за спортно кариерно развиване на деца и юноши. През 2022 година взе участие в предаването „ Стани богат “, където печели 10 хиляди лв. и стига до 12-ия въпрос за 20 000 лева

 

На парламентарните избори през 2022 година е определен за народен представител в 48 Народно заседание от 3 МИР Варна, където е и ръководител на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление, и е член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

 

На парламентарните избори през 2023 година още веднъж е определен за народен представител в 49 Народно заседание от 3-ти МИР Варна от листата на „ Възраждане “. 

 

Инж. Коста Стоянов е претендент за кмет на Варна, повдигнат от " Възраждане ",  и можете да му дадете доверието си на  29 октомври 2023 година като изберете " Възраждане "  с номер 42 в бюлетината.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР