С вчерашния протест направихме поредната крачка по пътя, водещ ни

...
С вчерашния протест направихме поредната крачка по пътя, водещ ни
Коментари Харесай

Костадинов: С протеста направихме крачка по пътя, водещ към освобождаването на страната ни

" С вчерашния митинг направихме следващата крачка по пътя, водещ ни към освобождението на страната ни от непознатите зависимости и обвързаности ". Това написа в профила си във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в отговор на реакцията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка акцията на партията пред Дома на Европа в София.

Вчера постройката на ул. „ Г. С. Раковски “ 124 в София, в която се обитават Бюрото на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България, беше изцапана с алена багра по време на митинг на „ Възраждане “. В страницата си във Facebook от партията преди този момент оповестиха, че ще отидат пред постройката на Европейска комисия в София, с цел да стачкуват „ против намесата на Брюксел във вътрешните ни работи “.

Категорично съдя похищението против постройката на представителството на Европейската комисия в София, написа във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Изключително обезпокоително е, че тази вандалска демонстрация идва в миг на тежки провокации пред България, уточни водачът на ГЕРБ.

Проявата провокира и реакция на Министерството на външните работи (МВнР), което осъди похищението против постройката на Дома на Европа в София. В позиция, оповестена на уеб страницата на Министерство на външните работи, се показва, че сходни действия контрастират в несъответстващ контраст на модерна България, както и на демократичните полезности, които страната ни въплъщава, декларират от външното ни министерство.

Европейската комисия също осъди „ вандалските прояви против постройката на нейното посланичество в София “.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР