С уникално светлинно шоу в Пловдив ще бъде отбелязан Денят

...
С уникално светлинно шоу в Пловдив ще бъде отбелязан Денят
Коментари Харесай

Уникално светлинно шоу в Пловдив за Деня на Европа

С неповторимо светлинно шоу в Пловдив ще бъде маркиран Денят на Европа. Тази вечер от 21:30 ч е първият театър, който показва настоящата тематика за правото на избор, пречупена през античната история и богатото международно културно завещание. Триизмерното мапинг шоу " Заедно избираме своето бъдеще " ще бъде излъчено през днешния ден от 22 ч по БНТ2.

Пловдив

Някои от най-красивите фасади в центъра на града ще оживеят под цветните проекции на огромно 3D мапинг шоу и пет светлинни съоръжения.

Спектакълът в Европейската столица на културата е проведен от бюрото на Европейския парламент, Представителството на Европейската комисия в България и общинска фондация " Пловдив 2019 ".
  В Деня на Европа: Стивън Кларк особено пред Българска национална телевизия за бъдещето на Европейски Съюз и Брекзит В Деня на Европа: Стивън Кларк особено пред Българска национална телевизия за бъдещето на Европейски Съюз и Брекзит
Денят на Европа 2019 ще бъде маркиран на 9 и 10 май с "Фестивал на светлините " в Европейската столица на културата за 2019 година Пловдив. Триизмерното м...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР