С три заглавия на комедии ще завърши с добро настроение

...
С три заглавия на комедии ще завърши с добро настроение
Коментари Харесай

Руска любов правят в театъра



С три заглавия на комедии ще приключи с положително въодушевление годината в спектакъл ”Иван Димов ” в Хасково.

“Свалячи “ от Елин Рахнев изгледаха нощес хасковските фенове. Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро и Мариела Топалова се развихриха на сцената.

Идния понеделник пък локалната аудитория ще се наслаждения на ”Особености на съветската обич ” от Александър Галин. Мария Сапунджиева, Марияна Миланова и Георги Кадурин ловко ще влязат в функциите.

На 18 декември гостува Театър “Българска войска ”с “Черна комедия ” от Питър Шафър. Зрителите ще прекарат вечерта с актьорите Веселин Анчев, Луизабел Николова, Анастасия Ингилизова, Владислав Виолинов, Георги Къркеланов, Евелин Костова и Моньо Монев.

Децата на Хасково и тази година не са забравени. Премиера на представлението " Усмивка за Коледа " по приказки на Джани Родари ще ги зарадва довечера от 18 часа. Постановката е от Леонард Капон. Силвия Предова, Стелиян Николов и Даниел Русев ще се появят на сцената.

В неделя дребните фенове ще гледат “Пинокио ” по Карло Колоди. Постановката е от Леонард Капон.Димитър Атанасов и Петър Влайков ще забавляват децата.

На 16 декември още веднъж ще има " Усмивка за Коледа " по приказки на Джани Родари. След спектакъла, Дядо Коледа ще раздава на децата авансово квалифицираните и донесени в театъра дарове.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР