С топка на немският спортен концерн Puma ще се играят

...
С топка на немският спортен концерн Puma ще се играят
Коментари Харесай

БФС определи официална топка за Трета лига

С топка на немският състезателен тръст " Puma " ще се играят формалните срещи от започващото на 7-ми август ново футболно състезание на Трета ЮФЛ, оповестиха от ЗС на БФС.

По време на обичайна предсезонна среща с представители на тимовете от Трета лига изпълнителният шеф на футболната централа Борислав Попов показа новата топка “Puma”, обезпечена за потребностите на клубовете от БФС. Всеки от тимовете ще получи по 10 броя от продукта плюс още 10 подготвителни топки „ Select”.

„ Желая триумф в тези сложни за всички нас времена. Българският футболен съюз прави оценка напъните, които полагате, с цел да осигурите съществуването на клубовете си и дружно да продължим да развиваме футбола у нас “, съобщи Попов и разгласи създаването на нова видеоплатформа, посредством която всички участници ще могат да излъчват дуелите си онлайн в действително време. Както е известно, в последните няколко сезона БФС обезпечава тимовете от третото равнище на футбола ни с нужните механически принадлежности, с цел да могат почитателите им да следят мачове онлайн.

От своя страна президентът на АФЛ Румян Вълков подчертава върху условието, касаещо футболистите до 21 години, съгласно което всеки състезател сред 16 и 21-годишна възраст следва да прекарал най-малко 2 години в школа на роден клуб, или най-малко 3 години за играчите сред 12 и 21 години.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР