С тилистите обявиха най-актуалните прически за 2021 година. Пълният списък

...
С тилистите обявиха най-актуалните прически за 2021 година. Пълният списък
Коментари Харесай

Най-модерните прически за есента на 2021

С тилистите оповестиха най-актуалните прически за 2021 година. Пълният лист е оповестен на уеб страницата на стилното списание

Според Лий Кийтс, стилистка съветник в John Frieda,

естествените многослойни прически ще бъдат изключително известни тази есен.

"Подстригването на пластове разкрива най-хубавите черти на лицето ви и основава придвижване в косата ви ", изясни тя.

В същото време английският стилист Джордж Нортууд дава желание на прическите в стила на 70-те години.

По-специално, той обръща внимание на читателите към прическата смешки, която се характеризира с фризирани кичури, обемност на темето и прав бретон, който пада до очите.

"Сега дългата версия на смешки е една от най-популярните прически в козметичните салони. Изглежда изключително добре на къдрава и вълнообразна коса. Освен това клиентите са харесали дългите бретончета в жанр 70-те години ", удостовери стилната редакторка Шарлот Менса.

Според Люк Хершесън, създател на компанията за артикули за коса Хершенсънс, всяка версия на фасул също ще бъде настояща през този сезон.

"Не става въпрос за една съответна форма или дължина. Тайната е в небрежността на прическата, тя не би трябвало да изисква особено оформяне ", сподели експертът и означи, че един от най-модерните разновидности за подкастряне е пай фасул във френски жанр.

Последният в листата за есента е късото подкастряне , което допуска идентична дължина на косата по цялата повърхнина на главата.

"Тази прическа постоянно наподобява спретнато, не е нужно да полагате старания, с цел да се подготвите за работа или празненство ", споделя Шарлот Менса. Тя добави, че късата прическа е идеална за дами, които желаят коренно да трансформират имиджа си.

През август австралийският стилист Джоуи Скандицо дефинира една от най-модерните дамски прически за 2021 година. Това е подкъсен фасул във френски жанр . Според него сходна прическа ще наподобява най-успешно на естествено вълнообразна коса заради размера си.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Прибира се брачният партньор, а жена му лежи болна в леглото: - Успях да подготвя единствено кюфтенца. Хапни си! - Четири може ли? - Може. Половин… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниАндрей завоюва борбата за избавление и 50 златни грошаСлед тях и министърът на опазването на здравето съобщи, че подава оставкаПроф. Сара Гилбърт упорства приоритет в международен мащаб да остане насочването на повече ваксини към страните, които са получили лимитирани доставкиКакво оповестяват от Министерството на районното развитиеКакво се трансформира от 15 септемвриАнтониу Коща посочи " етичната принципност " на някогашния държавен главаКолко провокации крие пътят към свободата – тази неделя след централната емисия вести на NOVAОчаква се да стартират и дебатите в пленарната залаRace for the cure Bulgaria се организира за да увеличи информираността за рака на гърдата и създаване на здравна просвета " Полагането на клетва " стана инструмент, посредством който режимът ви държи на каишка ", разяснява пред Агенция Франс Прес Деби ЧанТой ще остане 20 дни в ареста в УкрайнаКъм момента има арестувани към 10 незаконни мигрантиНай-депресирани са жителите на СловенияТя влиза в действие от 12 септемвриУкраинският президент сподели това по време на форума в Киев " Ялтенска европейска тактика "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР