С течение на времето нагласите, поведението и дори чувствата на

...
С течение на времето нагласите, поведението и дори чувствата на
Коментари Харесай

10 знака, които издават, че той е напът да те зареже

С течение на времето настройките, държанието и даже възприятията на колегата се трансформират.

Когато връзката ви стане на няколко години, стартирате да забелязвате неща, на които даже не сте обръщали внимание преди. И колкото по-рано ги забележите, толкоз по-добре.

Може би казусът е, че някои дами осъзнават " началото на края " прекомерно късно.

Ето кои са 10-те знака, които издават, че вашият обичан е напът да ви зареже.

1. За него личните му потребности са над всичко

Когато мъжът се влюби в една жена, той слага нейните стремежи и потребности над всичко. Този метод е подбуден от инстинктите му. Мъжът непринудено поддържа обичаната си и поставя старания тя да се усеща добре.

Ако той спре да прави това, значи нещо се случва в мозъка и сърцето му.

2. Интимният ви живот върви стремително надолу

Физическата фамилиарност не е единствено физически контакт с обичания. В случая не става въпрос само за привличане, а за доверие и същинска фамилиарност.

При неналичието на съществени здравословни или психически проблеми, интимността сред сътрудниците е толкоз значима, колкото и думите „ Обичам те “. 

3. Той поддържа връзка с приятелите си доста повече, в сравнение с с вас

Влюбените мъже са склонни да прекарват повече време с обичаната си, в сравнение с с приятелите си. Но в случай че стартира да се случва тъкмо противоположното, това е стеснителен знак.

4. Той в никакъв случай не се съветва с вас за значими решения

Той е толкоз " самостоятелен ", че не се интересува от вашето мнение и вашите усеща. В случая мъжът ясно обрисува границата сред „ неговия живот “ и „ вашия “, вярвайки, че те са безусловно самостоятелни и нищо не ги свързва.

5. Той избухва от всичко и всяка ваша постъпка го нервира

Някои мъже са избухливи по природа. Така че самичък по себе си, този знак към момента не значи нищо. Но в случай че мъжът стартира да ви наскърбява, унижава и да повтаря, че му е писнало да задоволява потребностите ви, това е сигнален знак.

6. Той все по-често загатва, че заслужавате по-добър мъж от него

Ако обичаният в действителност ви обича, тогава той би трябвало да работи върху себе си, с цел да стане „ мъжът “, който заслужавате. Но в случай че той не поставя старания да се промени, това е знак за идна разлъка.

7. Между вас няма разговор

Липсата на разговор сред сътрудниците демонстрира, че връзката им се е изчерпала.

8. Той към този момент не ви почита

Уважението е барометър на връзките! Ако един мъж е изгубил почитание към вас, това значи, че се случва нещо съществено. Независимо дали става въпрос за отровен сътрудник или несъответственост, резултатът е еднакъв – той не ви почита и в последна сметка връзката ви се разпада.
Как по-лесно да преодолееш раздялата?
Всеки от нас е трябвало да се оправи с раздялата с обичан човек: от време на време хората се разделят елементарно, а от време на време „ скъсването “...

9. Той заобикаля да приказва за бъдещето

Вашият мъж към този момент не вижда бъдещето си с вас и по тази причина заобикаля диалозите на тази тематика. Ако той не ви вижда в бъдещето си, значи вътрешно към този момент се е сбогувал с вас.

10. Той отхвърля да направи компромис по време на спор

Липсата на емпатия или цялостната прочувствена изолираност на мъжа е последният знак, че любовта си е отишла. Често неговите усеща и страсти са изцяло противоположни. 

Човек, който обича, постоянно би направил компромис, с цел да си върне доверието на обичания си.
10 знака, които издават, че сътрудникът ви ще ви накара да страдате
Заслепени от обич, дамите постоянно не виждат предупредителните знаци в държанието на колегата си. Ето по какъв начин той издава, че връзката...

Защо мъжете си потеглят?

По-добре не се замисляйте за какво това се случва.

Може просто да сте несъвместими. Или може би имате разнообразни цели в живота. Или просто виждате света и хората в него по напълно друг метод. Всичко това прави дълготрайните връзки невъзможни.

Или може би мъжът до вас не може да разбере себе си или не е подготвен да поеме никакви отговорности.

Във всеки случай би трябвало да се примирите със случилото се и да продължите напред.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР