С Румен Радев в лично качество съм в такива отношения,

...
С Румен Радев в лично качество съм в такива отношения,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Голяма коалиция между БСП и ГЕРБ е невъзможна

" С Румен Радев в персонално качество съм в такива връзки, в каквито съм от първия ден – на взаимно ценене на непознатото мнение. Той е президент, представляващ всички българи, аз съм ръководител на партия с политическа стратегия, със собствен път, със своя платформа ". Това сподели водачът на Българска социалистическа партия в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.
" Колкото до това дали ще го подкрепим за нов мандат, това ще решаваме след парламентарните избори ", добави тя. " Голяма коалиция сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ е невъзможна ", безапелационен бе водачът на социалистите.
 Българска социалистическа партия и Радев оповестиха, че не водят война и показаха по какъв начин ще се борят за почтени избори (ВИДЕО) Българска социалистическа партия и Радев оповестиха, че не водят война и показаха по какъв начин ще се борят за почтени избори (ВИДЕО)
Българска социалистическа партия и президентът Румен Радев започнаха изборните съвещания с пояснение, че не водят война. И си размениха взаимни уверения в доброна...
По тематиката с водите, Нинова разяснява, че на тях не им стига единствено да подлагат на критика, а е реалност, че ГЕРБ са се провалили в ръководството на водите. " Става въпрос за некадърно ръководство. Знаем какво би трябвало да се направи, може да се направи и има пари за това. Първо, страната със лични пари да възвърне " Напоителни системи “ и да ги върже към язовирите, второ, страната да отпусне на общините средства за разчистване на коритата на реките и отводнителните шахти. Една от аргументите за наводненията са непочистените корита на реките. Спешно създаване на ВиК инфраструктурата в градовете “, акцентира Нинова. " Чухте, че има тръби и водопроводни системи изгнили на 40 години, цялостно безхаберие. Борисов да не хвърля непрекъснато отговорността на други, тъй като те ръководят в последните 11 години ", добави още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР