С призива Да спрем геноцида над децата ни! цели класове

...
С призива Да спрем геноцида над децата ни! цели класове
Коментари Харесай

Цели класове на протест утре заради маските в училище, наричат ги геноцид срещу децата

С апела " Да спрем геноцида над децата ни! " цели класове от столични учебни заведения, дружно с родителите, излизат на митинг в петък, 18.09.2020 година от 17.00 ч. пред.
Учениците се провеждат в поддръжка на импортираната петиция от над 15 организации, до всички ръководещи институции - Парламент, Министерски съвет, Министерство на образованието, Българска академия на науките и други
Преди седмица вносителите, основатели на петицията - журналистката Патриция Кирилова и изследователката Мила Салахи, се срещнаха с депутата от ръководещата коалиция - Красимир Богданов, с цел да му предадат подписката в отбрана на физическото и психическо здраве на българските деца.
Исканията на протестиращите са оповестени в десетки групи, сплотяващи родители и възпитаници, като измежду тях са: Незабавно отпадане на наложителните маски, шлемове, ръкавици и други сходни, където и да е в зоната на учебното заведение. Мотивът е, че няма научно обосновано проучване, което да удостоверява недвусмислено, че което и да е от тези средства стопира разпространяването на.
" Тези ограничения може да доведат до увреждане на децата ни, както демонстрират доста проучвания, доказващи, че маските са нездравословни за здравето, защото водят до дефицит на О2, бактериални инфекции и редица други проблеми.
Родителите и учениците стачкуват и против насилственото или наложителното тестване на деца с или без признаци, както и на техните фамилии и контактни лица.
Според член 29 (2) от " никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото непринудено документално единодушие.
Недомислието на ограниченията по отношение на учениците касае и слагането под карантина на цялостен клас при определяне на позитивна проба, което е изцяло голословно - нали децата контактуват с доста други хора, с изключение на със съучениците си. По тази логичност би трябвало да бъдат сложени под карантина всички учители, родители, обслужващ и административен личен състав и техните контактни лица. Поставянето под карантина на разнообразни класове и учители по друго време ще провокира безпорядък в образователния развой, както и в страната като цяло, защото родителите ще бъдат принудени да отсъстват от работа. В изискванията на настъпваща невиждана икономическа рецесия сходни дейности, които ще я задълбочат, би трябвало да имат доста солидно съображение ", се споделя в известие до медиите, публикувано от уредниците.
 Малоброен митинг против маските в учебно заведение Малоброен митинг против маските в учебно заведение
Протест срещу наложителното носене на маски в учебно заведение е проведен и през днешния ден пред Министерството на образованието и науката, заяви БНР...
Една от ограниченията, която съгласно тях ще докара до трайни душевен контузии подрастващите, е за наложително налагане на обществена отдалеченост или други нетипични и нечовешки ограничения по отношение на тях. Децата контактуват интензивно едно с друго, както и с родители и други възрастни, от над 4 месеца. Налагането на обществена отдалеченост е освен нелогично, само че и излишно, като съставлява опасност за вярното психическо и обществено развиване на подрастващите.
Родителите изрично се опълчват на наложителната имунизация против COVID-19, защото хипотетичната ваксина не може да даде гаранция за страничните резултати. Известно е от многото по- тежки епидемии в международната история, че за основаването на ефикасна ваксина са нужни десетилетия. Това е жестоко нарушаване на човешките права, правото на персонален избор и геноцид над цялото човечество.
" Като предварителна защита на COVID-19 ние - Патриция Кирилова и Мила Салахи, дадохме гласност на неповторим способ, основан на опита на поколенията преди нас, с който без доста звук предпазихме и спасихме наши сънародници по целия свят. С този способ задушаващата кашлица и другите по-тежки признаци на вируса минават за денонощие. Доказано е, че в страните от източния блок, където се прави наложителна имунизация БЦЖ, случаите на covid-19 е в проценти по-малък от тези без имунизация. Известно ли е на здравния министър, на държавното управление и на виновните институции, че в България има основан имуностимулатор на основата на БЦЖ Катрапс, патентован за целия Европейски Съюз, основан от професор Нася Хаджиева, който е също толкоз ефикасен като по този начин наречените противогрипни ваксини? ", питат вносителите на петицията от Сдружение Велика БОЛГАРИА – Патриция Кирилова и Мила Салахи, подкрепени от Фондация Тракия, Магията на българската роза, Свята земя българска, Организация на обединените българи и други.
Вижте още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР