С президента проведохме загрижен и откровен разговор за бъдещето на

...
С президента проведохме загрижен и откровен разговор за бъдещето на
Коментари Харесай

Карадайъ: Първите две формации ни тикат към нови избори, нужни са диалог и разум

С президента организирахме угрижен и прям диалог за бъдещето на страната. Споделихме му, че липсва разговорът на политическия терен. В момента това, което показват първите две политически сили, е едно съревнование по какъв начин никой от тях няма да е отговорен за следващите възможни ненужни избори, само че не поставят старания да се излезе от политическата рецесия. Това разяснява пред медии водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, след консултативната си среща си при президента Радев на " Дондуков " 2, съобщи кореспондент на Novini.bg

Според него първите две политически обединения " тикат " страната към нови избори, като изясни, че това може да се избегне посредством разговор и разсъдък.

Всички употребяват понятието " разговор ", само че той е освен това от диалог. Ние си позволихме лукса да се откажем от нормалността в политиката, а това значи отвод от разговора и сега плащаме цената за това. Сега няма разговор, има диалози, разясни Карадайъ.

Лидерът на моли политическите партии да положат старания за съставяне на отговорно болшинство в Народното събрание. Допълни също по този начин, че нови предварителни избори няма да трансформират структурата на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР