С предизборен митинг-концерт в парк „Простор“ ПП ГЕРБ-Кърджали откри кампанията

...
С предизборен митинг-концерт в парк „Простор“ ПП ГЕРБ-Кърджали откри кампанията
Коментари Харесай

Никола Чанев: От 16 години Кърджали дори не е в застой, а върви назад

С избирателен митинг-концерт в парк „ Простор “ Политическа партия ГЕРБ-Кърджали откри акцията си за локални изори 2019. Мястото не бе определено инцидентно. Спасяването на зелените площи от застрояване се трансформира в идея за регионалния шеф Никола Чанев, който партията издигна за кмет.

„ Приемам номинацията си като чест и отговорност, тъй като нямаме време за губене. За страдание, през последните 16 години Кърджали даже не е в застой, а върви обратно. Няма да ви приказвам за проблемите на града, тъй като всички ги знаете. Тъмнината, разрушените улици, дупките, бездомните кучета, занемарените паркове. Времето за амнистия изтече и пристигна това за смяна! “. С тези думи Никола Чанев даде началото на предизборната акция.



Пред хиляди членове и симпатизанти, развяващи флагове и плакати с лика му, претендентът на ГЕРБ увери: „ Само в границите на една година ще решим дефинитивно казуса с осветлението. Само в границите на една година ще има качествена нова система за сметосъбиране, с цел да бъде градът ни подобен - какъвто го помним – ярък и чист. Поетапно през мандата ще ремонтираме всички улици и тротоари. Поемам уговорката всяка година да откривам нови детски площадки и нова детска градина в кв. „ Възрожденци, да имаме нови добре платени работни места посредством основаване на нова индустриална зона и разширение на съществуващата, с цел да останат тук младежите. И не на последно място, да разчистим тъмните кръгове в общината, които източват нейните запаси. Ще ви обещая единствено едно – работа, работа, работа. Време е да спрем разрухата “, акцентира Чанев. Той показа претендентите на партията за общински съветници – „ 41 почтени мъже и дами “, както и 22-мата претенденти за кметове на обитаеми места.



Изненадата на вечерта бе включването онлайн по телефона на ръководителя на Народното събрание и регионален координатор на партията в Кърджали Цвета Караянчева, която съобщи: „ Днес е началото на края на едно 16-годишно монопартийно ръководство, което обезобрази града ни и го трансформира в джунгла. Време е да кажем стига на това порочно и изхабено ръководство на община Кърджали. Управление, което злоупотреби с търпението ни, което проигра сегашното ни и открадна очакванията ни за по-добър живот. Искам да приказвам за хрумвания, за проекти за развиване на нашата община, само че не с този кмет и това болшинство в общинския съвет. Трябва ни ново начало “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР